sluiten
Home
Klant-werft-klant Uden

Klant-werft-klant Uden

Heb jij in 2022 of 2023 hypotheekadvies ontvangen door Hypotheek Visie Uden? Of ken je iemand die hypotheekadvies heeft ontvangen door ons? Dan hebben wij goed nieuws voor je - je kunt namelijk een dinerbon ter waarde van €100,- verdienen met onze klant-werft-klant actie. Benieuwd hoe dit zit? Lees hieronder verder!

Heb je zelf hypotheekadvies ontvangen?

Heb je hypotheekadvies van ons ontvangen? Dan hopen we dat je het als positief hebt ervaren. Ken je mensen in je omgeving die ook op zoek zijn naar hypotheekadvies dat aansluit bij hun situatie, vraag ze dan vooral om ons contactformulier in te vullen. Dan helpen wij ze graag verder.

Na het passeren van hun hypotheek, keren wij aan jou een dinerbon uit ter waarde van €100,-, te besteden bij Floryn Grand Café in Uden. Als bedankje.

Ben je zelf op zoek naar hypotheekadvies?

Als je zelf op zoek bent naar hypotheekadvies, helpen we je graag op weg. Met ruim 30 jaar ervaring, weet Hypotheek Visie precies welke hypotheek het beste past bij jouw situatie. Of deze woning nu in Uden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Maak hier een afspraak.

Ken jij iemand die zijn of haar hypotheekadvies bij Hypotheek Visie in Uden heeft ontvangen? Vermeld dan vooral hun naam bij één van de gesprekken die je met ons voert.

Benieuwd naar je maximale hypotheek?

Met onze handige Maximaal Hypotheek Berekenen-tool kun je in één oogopslag zien wat (ongeveer) je maximale hypotheek is. Natuurlijk is dit van veel factoren afhankelijk. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag welke hypotheek helemaal bij jou past.

Op deze klant-werft-klant-actie zijn algemene voorwaarden van toepassing.