sluiten
Home
Nieuwbouw in Dronten

Nieuwbouw in Dronten

Heb je interesse in een nieuwbouwproject in Dronten? Wij helpen uitzoeken of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Maak snel een afspraak met één van onze financieel adviseurs om de mogelijkheden te bekijken voor jou.

  Hypotheek voor een nieuwbouwproject

  Nieuwbouwprojecten in Dronten bieden kansen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het aankoopproces van een nieuwbouwwoning verschilt echter van het aankopen van een bestaande woning. Het is verstandig om tijdig te beginnen met de oriëntatie en inschrijving op een nieuwbouwproject.

  Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de woning en de afwerking. Het kan verstandig zijn om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren voordat de woning wordt opgeleverd. Daarnaast is het belangrijk om de afweging te maken tussen de kosten en de meerwaarde van eventuele opties en meerwerk. Al met al kan het aankopen van een nieuwbouwwoning in Dronten een goede keuze zijn, mits er goed rekening wordt gehouden met de planning en kwaliteit van de woning.

  De voordelen van nieuwbouw in Dronten

  Het voordeel van het kopen van een nieuwbouwwoning in Dronten is dat de woning voldoet aan de laatste bouweisen en energiezuinig is. Daarnaast kan de koper vaak nog keuzes maken in de afwerking en indeling van de woning. Nieuwbouwwoningen hebben ook doorgaans minder onderhoud nodig dan bestaande woningen. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Dronten een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, energiezuinige en onderhoudsvriendelijke woning.

  Nieuwbouwprojecten in Dronten

  Uit onderzoek blijkt dat er in 2030 zo'n 200.000 woningen te weinig zijn in Nederland. Ook Dronten heeft een flink woningtekort. Er wordt dus flink gebouwd de komende jaren. Heb je interesse in Nieuwbouw in Dronten ? Neem eens een kijkje bij de volgende nieuwbouwprojecten.

  Parkwachters Dronten:

  (57 koopwoningen)

  In de Parkwachters worden huizen gebouwd met een duurzaam karakter. Er komen zowel huur- als koopwoningen in de wijk.

  Zuiderweide Dronten:

  (141 koopwoningen)

  De Zuiderweide is een nieuwbouwwijk met een breed scala aan woningtypen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen en van sociale huur tot vrije sector.

  Villa’s en Kavels in Ketelhaven:

  (15 koopwoningen)

  In dit kleinschalige project kunnen kopers een kavel kopen om zelf een luxe villa te bouwen of kiezen voor een van de exclusieve woningen die worden aangeboden.

  Dok van Dronten:

  (90 koopwoningen)

  In de Dok van Dronten worden duurzame en gasloze woningen gebouwd met veel groen en speelplekken.

  Havenkade:

  (113 koopwoningen)

  Dit luxe nieuwbouwproject aan het water bestaat uit appartementen en penthouses met hoogwaardige afwerkingen en balkons of terrassen met uitzicht op de haven.

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren