sluiten
Home
Nieuwbouw in Dronten

Nieuwbouw in Dronten

Heb je interesse in een nieuwbouwproject in Dronten? Wij helpen uitzoeken of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Maak snel een afspraak met één van onze financieel adviseurs om de mogelijkheden te bekijken voor jou.

  Hypotheek voor een nieuwbouwproject

  Nieuwbouwprojecten in Dronten bieden kansen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het aankoopproces van een nieuwbouwwoning verschilt echter van het aankopen van een bestaande woning. Het is verstandig om tijdig te beginnen met de oriëntatie en inschrijving op een nieuwbouwproject.

  Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de woning en de afwerking. Het kan verstandig zijn om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren voordat de woning wordt opgeleverd. Daarnaast is het belangrijk om de afweging te maken tussen de kosten en de meerwaarde van eventuele opties en meerwerk. Al met al kan het aankopen van een nieuwbouwwoning in Dronten een goede keuze zijn, mits er goed rekening wordt gehouden met de planning en kwaliteit van de woning.

  De voordelen van nieuwbouw in Dronten

  Het voordeel van het kopen van een nieuwbouwwoning in Dronten is dat de woning voldoet aan de laatste bouweisen en energiezuinig is. Daarnaast kan de koper vaak nog keuzes maken in de afwerking en indeling van de woning. Nieuwbouwwoningen hebben ook doorgaans minder onderhoud nodig dan bestaande woningen. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Dronten een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, energiezuinige en onderhoudsvriendelijke woning.

  Nieuwbouwprojecten in Dronten

  Uit onderzoek blijkt dat er in 2030 zo'n 200.000 woningen te weinig zijn in Nederland. Ook Dronten heeft een flink woningtekort. Er wordt dus flink gebouwd de komende jaren. Heb je interesse in Nieuwbouw in Dronten? Neem eens een kijkje bij de volgende nieuwbouwprojecten.

  Parkwachters Dronten:

  (57 koopwoningen)

  In de Parkwachters worden huizen gebouwd met een duurzaam karakter. Er komen zowel huur- als koopwoningen in de wijk.

  In het project Parkwachters komen twee stijlvolle gebouwen midden in het groen, op een prominente locatie in Dronten. In totaal zullen hier 57 lichte en comfortabele appartementen gerealiseerd worden. De pluspunten zijn toekomstbestendig en met wat extra zorg bij de hand kunt u hier onbekommerd oud worden. De 1e fase van 26 appartementen is inmiddels in de verkoop.

  https://parkwachters-dronten.nl/

  Zuiderweide Dronten:

  (141 koopwoningen)

  De Zuiderweide is een nieuwbouwwijk met een breed scala aan woningtypen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen en van sociale huur tot vrije sector.

  In Zuiderweide komen 141 woningen, onderverdeeld in verschillende deelbuurten met elk hun eigen identiteit. Op de oude locatie van de Flevomanage in Dronten Zuid zal dit project gerealiseerd worden waar in de 1e fase een combinatie gebouwd zal worden van appartementen, rug-aan-rug-woningen en levensloopbestendige woningen. In latere fases zullen er rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen, geschakelde vrijstaande woningen en twee kleinschalige appartementengebouwen gebouwd gaan worden. 

  https://www.zuiderweide.nl/

  Villa’s en Kavels in Ketelhaven:

  (15 koopwoningen)

  De voorbereiding van de bouw van 5 UNIQ notariswoningen, gelegen in het buitengebied tussen Kampen en Dronten is in volle gang. Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Je woning personaliseren samen met professionals, rekening houdend met jouw persoonlijke woonwensen, dát is wat wij bieden.

   

  De woningen zijn gelegen aan de Berkenhof op Villapark Ketelhaven. Een park met ruim 200 woningen gesitueerd aan het Ketelmeer met meerdere voorzieningen, waaronder: jachthaven, openluchtzwembad, tennisbanen en parkbeheer. Daarnaast rijden de diverse bezorgdiensten voor boodschappen en pakketjes dagelijks rond. Kortom een optimaal buitengevoel met de dagelijkse gemakken binnen handbereik.

  https://www.woonfabriekzwolle.nl/nieuwbouw/alle-nieuwbouwprojecten/15312/villa-s-en-kavels-in-ketelhaven/

  Dok van Dronten:

  (90 koopwoningen)

  In de Dok van Dronten worden duurzame en gasloze woningen gebouwd met veel groen en speelplekken.

  Op een centrale plek in Dronten, vlakbij het station en het centrum, wordt een nieuwe, duurzame en levendige wijk gerealiseerd; het Hanzekwartier. Een onderdeel van deze nieuwe wijk wordt het project “Het Dok van Dronten”. Op deze locatie zal een combinatie van eengezinswoningen en appartementen gerealiseerd worden. Met een variatie van wonen aan het water en de gezelligheid van een sfeervol en bruisend plein!

  https://www.dokvandronten.nl/

  Havenkade:

  (113 koopwoningen)

  Dit luxe nieuwbouwproject aan het water bestaat uit appartementen en penthouses met hoogwaardige afwerkingen en balkons of terrassen met uitzicht op de haven. 

  Op een unieke locatie in Dronten komt een variatie van 146 nieuwbouwwoningen. Het eerste deel van dit project, De Silo, is onlangs opgeleverd. Het project is nog volop in ontwikkeling en hier zullen in de toekomst nog appartementen, kadewoningen en watervilla’s gerealiseerd worden.

  https://www.wonenaanhavenkade.nl/