sluiten
Home
Nieuwbouw in Kampen

Nieuwbouw in kampen

Wie op zoek is naar een nieuwe woning, kan zijn oog laten vallen op een van de vele nieuwbouwprojecten in Kampen. Het kopen van een nieuwbouwwoning vergt echter een andere aanpak dan het aankopen van een bestaande woning. Het is dan ook slim om op tijd te beginnen met het oriënteren en inschrijven op een nieuwbouwproject.

  Hypotheek voor een nieuwbouwproject

  Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de woning en de afwerking ervan. Het kan verstandig zijn om voor de oplevering van de woning een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Ook is het belangrijk om afwegingen te maken tussen de kosten en de meerwaarde van eventuele opties en meerwerk. Wanneer alles goed wordt afgewogen, kan het kopen van een nieuwbouwwoning in Kampen een uitstekende keuze zijn.

  Voordelen van nieuwbouw in Kampen

  Het grote voordeel van het kopen van een nieuwbouwwoning in Kampen is dat de woning voldoet aan de laatste bouweisen en energiezuinig is. Daarnaast kan de koper vaak nog keuzes maken in de afwerking en indeling van de woning. Nieuwbouwwoningen vergen over het algemeen minder onderhoud dan bestaande woningen, wat een nieuwbouwwoning in Kampen interessant maakt voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, energiezuinige en onderhoudsvriendelijke woning.

  Nieuwbouwprojecten in Kampen

  Ook in Kampen is er sprake van een woningtekort, net als in de rest van Nederland. Naar verwachting zullen er de komende jaren dan ook flink wat nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Wie interesse heeft in nieuwbouw in Kampen, kan zich oriënteren op de diverse nieuwbouwprojecten die momenteel in ontwikkeling zijn.

  Project Sonnenbergkwartier:

  (31 koopwoningen)

  In het Sonnenbergkwartier worden duurzame en gasloze woningen gebouwd in een groene omgeving. Het project biedt diverse woningtypen, van appartementen tot vrijstaande woningen.

  Project Stationskwartier:

  (20 koopwoningen)

  Het Stationskwartier is een nieuwbouwwijk nabij het centrum van Kampen. Hier worden onder andere gasloze en energiezuinige woningen gebouwd, met verschillende groottes en voor diverse doelgroepen.

  Project Yselmonde:

  (15 koopwoningen)

  In dit nieuwbouwproject worden woningen gebouwd op een voormalig industrieterrein langs de IJssel in Kampen. Er komen diverse woningtypen, zoals herenhuizen en appartementen, en er is veel aandacht voor groen en duurzaamheid.

  Project De Dromer:

  (1 koopwoning)

  De Dromer is een nieuwbouwwijk in IJsselmuiden. Hier worden voornamelijk eengezinswoningen gebouwd, variërend van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen, met aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid.

  Project Reeve:

  (600 koopwoningen)

  In Reeve wordt een compleet nieuwe woonwijk gebouwd in de gemeente Kampen, met ruimte voor diverse woningtypen en veel groen en water. Het project is gericht op duurzaamheid en energiezuinigheid.

  Project het Onderdijks:

  (Binnenkort beschikbaar)

  Het Onderdijks is een nieuwbouwwijk in Kampen waar diverse woningtypen worden gebouwd, van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen. Het project biedt veel groen en speelruimte voor kinderen, en er wordt gewerkt aan duurzame oplossingen.