sluiten
Home Hypotheek en rente
Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Betrouwbaar hypotheekadvies is belangrijk. Het aangaan van een hypotheek is een grote financiële beslissing in je leven. De gekozen hypotheek moet niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij je passen. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag op weg.

onafhankelijk hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies gaat verder dan kijken naar de laagste rente. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken premies, rentes en voorwaarden, lezen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Ook onderzoeken ze welke hypotheek het beste bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden past, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Zo krijg je een hypotheekadvies op maat.

Wat zijn de voordelen van onafhankelijk advies?

Voor hypotheekadvies kun je terecht bij een hypotheekadviseur. Je kunt kiezen voor een adviseur van een bank of een onafhankelijke adviseur. Beide adviseurs leven zich in jouw situatie in, bespreken de wensen en bepalen samen met jou wat in jouw situatie nodig is.

Het verschil tussen de twee typen adviseurs is de keuze aan producten en diensten waarmee zij jouw behoefte kunnen invullen. Afhankelijke adviseurs adviseren alleen over hun eigen producten en diensten. De vraag is of dit ook daadwerkelijk de beste hypotheek en oplossing voor jou is. 

Onafhankelijke adviseurs kunnen putten uit alle producten en diensten van de aanbieders waar zij mee samenwerken. In het grote aanbod gaan ze altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. Hypotheek Visie werkt samen met nagenoeg alle banken en verzekeraars. Onze adviseurs zijn volledig vrij in het kiezen van een geldverstrekker of bank die het beste bij je past. We krijgen namelijk géén provisie. Met dit grote aanbod hebben ze veel keuze om jou te adviseren over de hypotheek met de laagste kosten.

Lees meer over het verschil tussen een adviseur van een bank en een onafhankelijke adviseur >

Kosten van ons hypotheekadvies

Natuurlijk wil je weten wat hypotheekadvies van Hypotheek Visie kost. De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Gemiddeld kost hypotheekadvies €2.995.

Lees meer over de kosten van hypotheekadvies >  

Hoe werkt hypotheekadvies bij Hypotheek Visie?

  1. Wat zijn je wensen?

Bereken eenvoudig met onze rekentool wat je ongeveer kunt lenen. Dan weet je alvast wat je mogelijkheden ongeveer zijn. Maak daarna een oriënterende afspraak met een hypotheekadviseur om je specifieke wensen te bespreken.

  1. Je adviseur gaat aan de slag

Lever de benodigde documenten aan. Je adviseur gaat hiermee op zoek naar de beste hypotheek voor jouw situatie. Wij vergelijken bijvoorbeeld de rentes en voorwaarden van ruim 40 geldverstrekkers.

  1. Kies samen de beste hypotheek

Samen met je adviseur kies je uiteindelijk welke hypotheek het beste bij jou past. De adviseur regelt vervolgens het afsluiten voor je. Ook bij eventuele aanvullende verzekeringen ontzorgen we jou. 

  1. Gefeliciteerd!

Je adviseur houdt je constant op de hoogte van het proces en is er voor al je vragen. Ook als je hypotheek rond is. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Kiezen voor Hypotheek Visie

Kwalitatief hypotheekadvies gericht op jouw persoonlijke verhaal. Dat is waar Hypotheek Visie voor staat. En daar hebben we inmiddels veel ervaring in. Gedurende 30 jaar hebben onze adviseurs ruim 100.000 hypotheken verstrekt. 

  • Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk: we vergelijken vrijwel alle banken en geldverstrekkers

  • Altijd dichtbij: vind een vestiging bij jou in de buurt of maak een afspraak voor online webcam advies

  • Onze deskundige en gediplomeerde adviseurs helpen je met al je vragen

  • We hebben kwaliteitscontroles op de adviezen die de adviseurs geven

Wat vinden klanten van ons?

We zijn trots op de adviezen die we onze klanten hebben mogen geven. En daarvoor worden we met ruim 6.000 beoordelingen beoordeeld met gemiddeld een 9,6! Onze klanten geven aan dat ze het vooral waarderen dat Hypotheek Visie verder kijkt dan alleen het afsluiten van de hypotheek en je ontzorgt in het gehele traject.