sluiten
Home Interviews met onze franchisers
Franchisenemer Frank van Eijk - Zwolle

Franchisenemer Frank van Eijk - Zwolle

Frank van Eijk is al 21 jaar het gezicht van de Hypotheek Visie vestiging in Zwolle. Samen met zijn team adviseert hij klanten vakkundig en met een lach. Frank van Eijk neemt je mee in zijn Hypotheek Visie avontuur.

Frank van Eijk van Hypotheek Visie in Zwolle gaat graag met je opzoek naar de perfecte Hypotheek voor jou.

Vertel even kort wie je bent en welke vestiging je hebt opgestart.
Mijn naam is Frank van Eijk, de franchisenemer van Hypotheek Visie Zwolle. Ik ben opgegroeid in deze stad, een echte Zwollenaar dus. Ik heb twee prachtige dochters en ben getrouwd met Irene.

Wat is je achtergrond?
De dienstplicht bij de Marine riep. Kort daarna is mijn carrière in de financiële dienstverlening begonnen bij een grote Nederlandse verzekeraar, om vervolgens te gaan werken bij een gerenommeerde makelaar in Zwolle. Op 4 augustus 1997 ben ik voor mezelf begonnen als franchisenemer bij Hypotheek Visie. De ambitie om ondernemer te zijn heb ik altijd gehad.

Wat maakt ‘hypotheken’ zo leuk?
Het is geweldig dat je iemand zijn woondroom kan verwezenlijken. De slogan ‘je woont toch om te leven’ staat bij Hypotheek Visie hoog in het vaandel. Wanneer je je hypotheek goed regelt, blijft er genoeg over voor de leuke dingen in het leven.

Waarom ben je als franchisenemer aan de slag gegaan?
Voor 90% kan ik mij focussen op mijn klanten. We doen heel veel zelf, maar als franchisenemer krijg je ondersteuning. Hierdoor kunnen wij ons helemaal richten op waar het om draait: de klant.

Waar let je op bij het adviseren van klanten?
Ons uitgangspunt is om het pad naar het droomhuis van de klant zorgeloos te laten verlopen. Wij zijn hun financiële steun en toeverlaat. Daarnaast kijken we goed of de financiële oplossingen ook in de toekomst als een warme deken blijven voelen.

Als je de lezers mag adviseren, waarop moeten ze dan letten bij het afsluiten van een hypotheek?
Kies weloverwogen voor jouw onafhankelijke, financieel adviseur. Iemand met kennis van de markt en die zowel nu als in de toekomst aan je zijde staat.

Wat is je mooiste herinnering uit de afgelopen jaren Hypotheek Visie?
Mijn spetterende optreden bij de opnames van Eigen Huis & Tuin. Er werd een item gedraaid over het onderwerp ‘schenking’. Ik, mijn vrouw en mijn schoonouders kwamen in beeld. De opnames duurden een halve dag, voor uiteindelijk drie minuten televisie. Toch een leuke ervaring.

Hoe zie je de toekomst van jouw vestiging tegemoet?
Als ik naar de toekomst kijk, zie ik op korte termijn een automatiseringsslag op het gebied van onze administratieve handelingen. Daarmee samenhangend ontstaat er ruimte om de commerciële kansen nog beter te benutten. Ik heb er zin in!