sluiten
Home
Zwolle

Hypotheekadviseur Zwolle

Hypotheek Visie Zwolle

Welkom bij Hypotheek Visie in Zwolle. Onze rode loper gaat voor je uit. Ben je bekend met onze binnenstad? We zijn gevestigd in een prachtig, monumentaal pand aan de Rodetorenplein. Vanuit dit pand gaan we graag samen met jou opzoek naar de hypotheek die bij jou past.

Pakken vol voordeel haal je hier bij Hypotheek Visie Zwolle
9,9
Advieskeuze logo

(291 beoordelingen)

4,9 in Google

(36 reviews)

Hypotheek Visie Zwolle

  • Franchisenemer Frank van Eijk en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zwolle helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zwolle ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Rodetorenplein 7
8011 MJ Zwolle (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Frank van Eijk

Franchisenemer, Financieel Adviseur, Erkend Hypotheekadviseur

Frank van Eijk

Jeffrey Bloem

Commercieel Medewerker

Jeffrey Bloem

Robin Salomons

Medewerkster Binnendienst Hypotheken

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Zwolle

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarom is een goed hypotheekadvies belangrijk. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zwolle. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Heb je een hypotheek met een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kunnen voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Zwolle maakt het graag inzichtelijk voor je.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, is een stad met een historisch en sfeervol karakter. De Sassenpoort, de Peperbus maar ook de stervormige stadsgracht verraden de rijke geschiedenis. De Hanzestad heeft veel te bieden. Niet alleen een prachtige binnenstad die veel historie uitademt. Maar het is ook een stad met veel voorzieningen en waar volop evenementen worden georganiseerd. En een stad met veel groen eromheen. Voor veel mensen een ideale plek om te wonen. Zwolle biedt voor elke woonwens wat wils: wonen midden in de stad in een karakteristieke woning of juist in een kindvriendelijke wijk of omgeven door natuur. Ook zelf bouwen behoort tot de mogelijkheden. Wil jij graag een huis kopen in Zwolle? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Een nieuwbouwwoning in Zwolle

Er zijn veel voordelen aan een nieuwbouwhuis. Er worden energiebesparende middelen bij de bouw van de woning ingezet, waardoor je direct bespaart op je energiekosten. Denk hierbij aan zonnepanelen, lokaal opgewekte duurzame energie, vloerverwarming, warmtepompen en energiezuinige isolatie en ventilatie. Het is een compleet nieuw huis waarbij je de eerste jaren weinig aan onderhoud hoeft te doen. Daarnaast is het fijn dat je vaak zelf de indeling kunt bepalen van de nieuwe woning. Hierdoor kun je het meteen op maat voor jouw woonsituatie indelen. Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Dit betekent dat je geen overdrachtskosten, taxatiekosten of makelaarskosten hoeft te betalen. Je betaalt net als bij een bestaande woning wel advies- en afsluitkosten oftewel bemiddelingskosten voor de hypotheekadviseur en notariskosten voor de hypotheekakte.

Nieuwbouw in Holtenbroek, Stadshagen of het centrum van Zwolle

Zwolle is een stad in beweging; In het centrum worden er nu projecten gerealiseerd bij 't Handelshuys, met appartementen tussen de 50 en 150 m² en aan de Schuttervaerkade komen ongeveer 100 woningen met veel groen.

In de wijk Holtenbroek valt het project Zwartewaterallee op. In dit ambitieuze project is de verwachting om hier tussen de 1000 en 1300 woningen met goede bereikbaarheid te realiseren. Ingeklemd tussen het stadscentrum van Zwolle en de natuur van de IJsseldelta en de polder Mastenbroek ligt de wijk Stadshagen. In deze wijk vind je het kleinschalige project Breezicht Noord. Maar ook De Tippe. Deze stadsuitbreiding is onderverdeeld in een tweetal deelprojecten; Houterf en Watergaarde.

Interesse in een nieuwbouwwoning in een van deze projecten? Maar heb je vragen over wat je mogelijkheden zijn op het gebied van de hypotheek? Hypotheek Visie Zwolle kan je hier bij helpen. We adviseren je graag over de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. 

Bij Hypotheek Visie in Zwolle hebben we de kennis en kunde om jou van passen hypotheekadvies te voorzien.
Een bloemetje voor extra gezelligheid

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren