sluiten
Home Interviews met onze franchisers
Managementassistente Bianca Uneken - Hengelo

Managementassistente Bianca Uneken - Hengelo

Bianca Uneken is de duizendpoot van Hypotheek Visie Hengelo. Als Managementassistente begeleidt ze de voortgang van dossiers en beantwoordt ze vragen van klanten. Als ze vragen hebben, want Bianca is de klant graag altijd een stapje voor. Maak kennis met Bianca

Bianca Uneken van Hypotheek Visie in Hengelo helpt je graag bij het aanvragen van je Hypotheek.

Bianca, vertel even kort wie je bent en wat je functie bij Hypotheek Visie is
Ik ben Bianca Uneken, 45 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Dit jaar tik ik mijn 10-jarig jubileum aan als Managementassistente bij Hypotheek Visie. Wat een assistent doet? Ik zorg eigenlijk voor een goede voortgang van alle hypotheekdossiers. Dit heeft een hele brede invulling, maar kortgezegd regel ik alles van A tot Z om ervoor te zorgen dat een dossier van een klant compleet wordt gemaakt. Denk hierbij aan contact met klanten, maar ook met geldverstrekkers, taxateurs enzovoorts.

Hoe ben je bij Hypotheek Visie terecht gekomen?
Via een collega. Ik heb hiervoor 15 jaar bij een financiële organisatie gewerkt. Toen er een plekje vrijkwam bij Hypotheek Visie werd ik getipt door Martin Escher, een collega uit Enschede. Ik was administratief onderlegd en had mijn deelcertificaten op zak waardoor ik mocht starten in de functie. 

Wat vind je het leukste aan je werk?
De diversiteit. Achter ieder dossier zit een ander verhaal. Dat maakt het afwisselend. Uiteindelijk is het ons doel om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn. De snelheid erin houden - dat is belangrijk. Iedereen wil zo snel mogelijk passeren bij de notaris.

Hoe zou je Hypotheek Visie in drie woorden omschrijven?
Hypotheek Visie is innovatief. We gaan als organisatie mee met veranderingen. Daarnaast ervaar ik een plezierige werksfeer. Dat staat bij mij op één. Je krijgt vrijheid in je werk, waardoor je je eigen werkwijze kunt hanteren.

Wat is je leukste herinnering uit de afgelopen jaren?
25 jaar Hypotheek Visie betekende ook 25 jaar Hypotheek Visie Enschede. De kantoren Enschede en Hengelo vallen onder dezelfde franchisenemer. Om dit te vieren zijn we met de collega's van beide kantoren naar Malaga geweest!

Heb je zelf een hypotheek? Zo ja, wat vind jij belangrijk bij het afsluiten van een hypotheek?
Ja, ik heb een koophuis. Het gaat erom hoe je als hypotheekadviseur de klant informeert. De geldverstrekkers hanteren verschillende voorwaarden. Daarbij is het belangrijk dat de voorwaarden goed aansluiten bij de situatie van de klant. De tussenpersoon moet de klant altijd een stapje voor zijn. Service is heel belangrijk. Een hypotheek sluit je niet dagelijks af, en de klant is hierin vaak een leek. Goede begeleiding mag dus niet ontbreken.