sluiten
Home
Hengelo

Hypotheekadviseur Hengelo

Hypotheek Visie Hengelo

Welkom bij Hypotheek Visie in Hengelo. Je vindt ons aan de Deldenerstraat. En als je wilt regelt Harmen ook al je financiële wensen.

financieel advies vanuit het hart van Hengelo
9,7
Advieskeuze logo

(181 beoordelingen)

4,5 in Google

(15 reviews)
Harmen Kuipers heet je welkom bij Hypotheek Visie Hengelo

Hypotheek Visie Hengelo

  • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hengelo helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hengelo ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Deldenerstraat 6-14
7551 AE Hengelo Ov (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Martin Escher

Erkend Hypotheekadviseur

Martin Escher

Maurice Dijkstra

Adviseur

Maurice Dijkstra

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Bianca Uneken - Van Brummelen

Managementassistente

Bianca Uneken

Esther Akdemir

Mangementassistente

Esther Akdemir

Arno Poorthuis

Gecertificeerd Financieel Planner

Arno Poorthuis
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers

Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen in Enschede en Hengelo een begrip in de financiële markt. Hij behartigt de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en helpt bij het verder ontwikkelen van het franchiseconcept.

Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken

Bianca Uneken is de duizendpoot van Hypotheek Visie Hengelo. Als Managementassistente begeleidt ze de voortgang van dossiers en beantwoordt ze vragen van klanten. Als ze vragen hebben, want Bianca is de klant graag altijd een stapje voor.

Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken.

Wonen en leven in Hengelo

In het midden van Twente, in een bosrijke omgeving, ligt Hengelo. Deze voormalige industriestad wordt ook nog wel de metaalstad genoemd. In Hengelo is van alles te doen. Je vindt er verschillende soorten winkels, horecagelegenheden, een bioscoop en poppodium. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. De stad leeft! Wil je er wonen dan heeft de stad genoeg keuze. In een gebied met een rijke geschiedenis of een nieuwbouwwijk. In een jaren 30 woning of liever een appartement. Zelf een huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Een huis kopen in Hengelo? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hengelo maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Het team van Hypotheek Visie Hengelo staat voor je klaar
Een impressie van het interieur van ons kantoor voor financieel advies
Een bloemetje fleurt de entree van ons kantoor voor hypotheekadvies op

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren