sluiten
Home
Hengelo

Hypotheekadviseur Hengelo

Hypotheek Visie Hengelo

Welkom bij Hypotheek Visie in Hengelo. Je vindt ons aan de Deldenerstraat. En als je wilt regelt Harmen ook al je financiële wensen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 074 - 278 08 33
financieel advies vanuit het hart van Hengelo

4,8 in Google

Hypotheek Visie Hengelo

 • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hengelo helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hengelo ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Hypotheekadvies in Hengelo en Goor

Wil je graag hypotheekadvies in Goor? Dat kan. Hypotheek Visie plant graag een afspraak met jou in het kantoor van Euverman & Nuyts / Berend Naafs in Goor.


Grotestraat 19
7471 BK Goor
074-2780833

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Deldenerstraat 6-14
7551 AE Hengelo Ov (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Arno Poorthuis

Gecertificeerd Financieel Adviseur

Arno Poorthuis

Maurice Dijkstra

Adviseur

Maurice Dijkstra

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Bianca Uneken - Van Brummelen

Managementassistente

Bianca Uneken

Esther Akdemir

Managementassistente

Esther Akdemir

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Hengelo

  Als starter op de woningmarkt is het niet altijd makkelijk om een hypotheek te krijgen. Gelukkig zijn er gemeentes die een starterslening aanbieden waardoor je net wat meer kunt lenen. Daarnaast kan het financieel voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Hengelo helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek!

  Kosten Hypotheekadvies

  Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie in Hengelo kost je doorgaans tussen de €1.895 en €2.995. Voor meer informatie, bekijk onze vergelijkingskaart.

  Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers

  Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen in Enschede en Hengelo een begrip in de financiële markt. Hij behartigt de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en helpt bij het verder ontwikkelen van het franchiseconcept.

  Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

  Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken

  Bianca Uneken is de duizendpoot van Hypotheek Visie Hengelo. Als Managementassistente begeleidt ze de voortgang van dossiers en beantwoordt ze vragen van klanten. Als ze vragen hebben, want Bianca is de klant graag altijd een stapje voor.

  Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken.

  Wonen en leven in Hengelo

  In het midden van Twente, in een bosrijke omgeving, ligt Hengelo. Deze voormalige industriestad wordt ook nog wel de metaalstad genoemd. In Hengelo is van alles te doen. Je vindt er verschillende soorten winkels, horecagelegenheden, een bioscoop en poppodium. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. De stad leeft! Wil je er wonen dan heeft de stad genoeg keuze. In een gebied met een rijke geschiedenis of een nieuwbouwwijk. In een jaren 30 woning of liever een appartement. Zelf een huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Een huis kopen in Hengelo? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

  Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor

  In Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor worden 70 energieneutrale woningen gebouwd. Voor zowel starters als doorstromers is nieuwbouwwijk Rozenvelden een mooie optie. Wil je hypotheekadvies over een woning in de nieuwbouwwijk Rozenvelden? Kom dan snel eens langs. De start van verkoop fase 1 is in September/Oktober 2023.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hengelo maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Het team van Hypotheek Visie Hengelo staat voor je klaar
  Een impressie van het interieur van ons kantoor voor financieel advies
  Een bloemetje fleurt de entree van ons kantoor voor hypotheekadvies op