sluiten
Home
Leeuwarden

Hypotheekadviseur Leeuwarden

Hypotheek Visie Leeuwarden

Welkom bij Hypotheek Visie in Leeuwarden. In het centrum ligt hun fraaie, historische kantoor met hoge muren. Sinds 2002 is Hypotheek Visie hier gevestigd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 058 - 216 13 01
Emmakade in het hartje van Leeuwarden

5,0 in Google

Hypotheek Visie Leeuwarden

 • Franchisenemers Bas de Jong en Mient Kobes en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Leeuwarden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Leeuwarden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Eewal 89
8911 GS Leeuwarden (Friesland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 22:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Bas de Jong

Franchisenemer, Financieel Aviseur

Bas de Jong

Mient Kobes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Mient Kobes

Martin de Jong

Managementassistent

Martin de Jong

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Je eerste huis in Leeuwarden

  Ben je starter op de woningmarkt en ben je op zoek naar je eerste huis? Dan helpen wij je graag bij het bekijken van jouw mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Als jouw gemeente deze mogelijkheid biedt, kan dit een flinke financiële steun in de rug zijn bij het kopen van je eerste huis. Ook kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Wij helpen je bij het bekijken van jouw situatie en de mogelijkheden. Daarnaast kijken we welke hypotheek en rente het beste bij jouw situatie past.

  Verduurzamen van je woning

  In een steeds duurder wordende maatschappij waarin de energieprijzen blijven stijgen is het fijn dat er mogelijkheden zijn om je maandelijkse lasten te verlichten. Dit kan zelfs in combinatie met het verhogen van je woongenot. Wist je dat er mogelijkheden zijn om je hypotheek te verhogen voor Energie Besparende Voorzieningen (EBV)? Ook wanneer je inkomen hiervoor niet toereikend is? Kom vrijblijvend langs bij Hypotheek Visie Leeuwarden en laat je informeren naar de mogelijkheden. Ook wanneer je een andere woning aanschaft kunnen wij je via de Energiebespaarders vrijblijvend en kosteloos inzicht geven in de mogelijkheden betreffende jouw nieuwe woning.

  Daarnaast kan het verstandig zijn om eerst je woning nog te verduurzamen ook bij verkoop plannen. Van een lagere energielabel naar een hogere energie label geeft een aanzienlijke waardestijging.

  Kom langs en we nemen je graag mee in het verduurzamen. Of het nu is bij aankoop, verkoop of voor je bestaande woning. Hypotheek Visie Leeuwarden en Duinstra Melis Makelaars helpen je graag.

  Overwaarde in Leeuwarden

  Veel huizen hebben de laatste jaren een enorme waardestijging ondergaan. In de praktijk betekent dit dat je vaak meer vermogen hebt dan je denkt. Maar dit vermogen zit deels in de stenen, in je huis dus. Er zijn allerlei mogelijkheden om een deel van je vermogen, zonder verkoop van je woning, op te nemen voor verschillende doeleinden. Wellicht wil je een altijd gewenste verbouwing realiseren of je woning verduurzamen? Maar je kunt ook wensen hebben die niet direct met je woning te maken hebben. Ook hiervoor zijn er legio mogelijkheden. Wil je een droomreis maken, een auto/camper kopen je (klein) kinderen financieel steunen? Schenken met de warme hand? Kom langs bij Hypotheek Visie Leeuwarden en vrijblijvend nemen wij de mogelijkheden met je door.

  Hypotheek meeverhuizen

  De rentes zijn de afgelopen tijd enigszins gestegen, veel woningen duurder zijn geworden in de afgelopen jaren en je droomhuis staat juist nu op Funda. Laat je vooral niet afschrikken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. De meeste lopende hypotheken kennen namelijk een verhuisregeling. Dit houdt in dat je jouw rente over de hoogte van je lopende hypotheek mee kunt nemen in de nieuw af te sluiten hypotheek voor je droomhuis. De nieuwe lasten vallen dan vaak erg mee. Kom gerust langs bij Hypotheek Visie Leeuwarden en laat je verrassen naar de mogelijkheden. Je zult zien dat jouw droomhuis veel dichterbij is dan je denkt.

  Verhuurhypotheek in Leeuwarden

  Een huis erbij kopen zonder dat je er zelf gaat wonen? Bijvoorbeeld als investering of voor je studerende kind(eren)? Het kan lastig zijn om de financiering hier voor rond te krijgen, maar het kan zeker! Middels een verhuurhypotheek zijn hier bepaalde mogelijkheden voor. Laat je goed en vakkundig kosteloos voorlichten door een van jouw adviseurs van Hypotheek Visie Leeuwarden.

  Nieuwbouwwijken in en rondom Leeuwarden

  Geen zin in een oudere bewerkelijkere woning maar compleet gaan voor een nieuwbouwwoning? Wij helpen je graag. Nieuwbouw gaat vaak hand in hand met energiezuinig of zelfs een zo genaamde 'nul op de meterwoning' waarbij je geheel zelfvoorzienend bent als het gaat om energie. Dat is erg fijn. Daarnaast heb je zelf uiteraard ook wensen en of mogelijkheden buiten het project om. Ook hierin adviseren wij als Hypotheek Visie Leeuwarden graag. Unia duurzaam wonen is een dergelijk nieuwbouwproject. It Nije Hiem nabij de Klamp komt eraan een mooi groen en duurzaam wijk aan de rand van Leeuwarden. Blitseard altijd in beweging. Swinga Parc, de Nije Skoalle, Tolvesum, Wetterhiem, Havenplein, het Baken en Huis aan de Haven allen te plan Middelsee. Het Bonifatiusplein mooie woning met een duurzaamheidlabel. Wist je dat je rentekorting kunt krijgen bij dergelijke woningen? Kom langs bij Hypotheek Visie Leeuwarden en wij vertellen je graag meer naar de beste mogelijkheden in uw situatie.

  Wonen en leven in Leeuwarden

  Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Het is een stad met een rijke historie. Dat blijkt wel uit het feit dat Leeuwarden maar liefst 617 rijksmonumentinschrijvingen telt. Daarmee staat het in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten. Leeuwarden is de grootste van de ‘Friese elf steden’. Het is de start en aankomstplaats van de Elfstedentocht. Kenmerkend voor de stad is ook de Oldehove. Deze scheve toren biedt een fraai overzicht op de stad. De historische binnenstad, de vele horecagelegenheden maar ook de aanwezigheid van diverse parken maken Leeuwarden een geliefde stad. Leeuwarden is onderverdeeld in 24 wijken, elk met hun eigen karakter. De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Wil jij graag een huis kopen in Leeuwarden? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Leeuwarden aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Hypotheek oversluiten

  Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Leeuwarden maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Leeuwarden. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Leeuwarden / It team fan Hypotheekfisy Leeuwarden
  De entree van de vesting voor financieel advies in leeuwarden
  persoonlijk advies in leeuwarden