sluiten
Home Actueel
Het belang van een onafhankelijk hypotheekadviseur
Blog

Het belang van een onafhankelijk hypotheekadviseur

Staat er een pot pindakaas op je boodschappenlijst, dan heb je in de supermarkt veel keus. Met pindastukjes, zonder pindastukjes, van het huismerk of van een A-merk. Het zou gek aanvoelen als je niets te kiezen hebt. Zo werkt het eigenlijk ook bij het afsluiten van een hypotheek. Kies je voor een bank, dan is de kans groot dat je alleen hypotheken aangeboden krijgt uit eigen assortiment. Een onafhankelijk adviseur legt daarentegen alle mogelijke geldverstrekkers en hypotheekvormen naast elkaar om zo tot de meest passende en voordelige hypotheek te komen.

Laatst gewijzigd

zondag 2 juni 2019

Een hypotheek is maatwerk

Dat een hypotheek maatwerk is, en een onafhankelijk adviseur van groot belang, blijkt wel uit het volgende klantverhaal. Een klant had twee woningen in zijn bezit, waarvan hij er één wilde verkopen, en had een derde huis op het oog. Dit noemen we een unieke casusdieniet bij alle geldverstrekkers mogelijk is. Bij een bank waren er voor hem geen mogelijkheden. Bij onafhankelijk adviseur Dennis van Hypotheek Visie wel. Omdatde adviseuruit vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland kan kiezen, wist hij de hypotheek voor meneer onder te brengen bijeen geldverstrekker.Zij hebben de regel dat je drie panden in je bezit mag hebben mits er één pand in de verkoop staat. Dit moet uiteraard wel passen binnen het inkomen van de klant.

Een voordelige en passende hypotheek

Ons doel is om jou te adviseren over een hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Iedere situatie is anders, waardoor de ene hypotheek beter bij je past dan de ander. Dit heeft onder andere te maken met de verschillende voorwaarden die geldverstrekkers hanteren. Een onafhankelijk hypotheekadviseur selecteert de beste opties voor jou, en vergelijkt daarbij ook de hypotheekrentes.

Wil jij advies over het afsluiten van een hypotheek of wil jij je huidige hypotheek aanpassen? Maak een afspraak bij een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel