sluiten
Home Actueel
Nieuwe hypotheekaanbieders op de markt zorgen voor scherpe rente
Nieuws

Nieuwe hypotheekaanbieders op de markt zorgen voor scherpe rente

Er treden steeds meer nieuwe hypotheekaanbieders toe op de Nederlandse hypotheekmarkt. Hypotheek Visie juicht dit toe. Met een zo breed mogelijk assortiment aan hypotheekproducten kunnen we jou als klant een oplossing op maat bieden.

Hypotheek Visie

vrijdag 6 mei 2016

Er treden steeds meer nieuwe hypotheekaanbieders toe op de Nederlandse hypotheekmarkt. Hypotheek Visie juicht dit toe. Met een zo breed mogelijk assortiment aan hypotheekproducten kunnen we jou als klant een oplossing op maat bieden. Ook zorgen de nieuwe aanbieders voor meer concurrentie waardoor de rentetarieven dalen.

Nieuwe toetreders

Munt Hypotheken, Attents Hypotheken, NIBC en bijBouwe zijn de namen van de nieuwe aanbieders. Alle vestigingen van Hypotheek Visie behoren tot de selecte groep van adviseurs die de producten van deze aanbieders kunnen aanbieden. Kenmerkend voor deze nieuwe toetreders op de hypotheekmarkt is de manier waarop zij aan kapitaal komen. Investeerders achter deze nieuwe geldverstrekkers zijn veelal pensioenfondsen, verzekeraars en buitenlandse investeerders.

Specifieke kenmerken

Niet alleen de lage rente maakt de nieuwe aanbieders aantrekkelijk. Er zijn soms ook specifieke kenmerken die jou extra voordeel kunnen bieden. Attens Hypotheken is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld

voor deelnemers van het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Zij houden rekening met de onregelmatigheidstoeslag en inkomsten uit tijdelijke en nul-urencontracten. NIBC biedt naast een hypotheek voor een eigen woning ook hypotheken voor huizen die je wilt verhuren. Dit kan een uitkomst zijn voor ouders die een huis willen kopen en dit bijvoorbeeld willen verhuren aan hun (studerende) kinderen.

Onafhankelijk advies

Hypotheek Visie werkt samen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. In het grote aanbod van hypotheekproducten gaat de financieel adviseur van Hypotheek Visie altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. Zo garanderen wij jou een objectief en kwalitatief advies met zo laag mogelijke maandlasten.

Hypotheekadvies?

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? En ben je benieuwd welke aanbieder het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel