sluiten
Home
Onderneming uitbreiden

One Stop Shop

Breid jouw onderneming uit met hypotheekadvies

Met jouw onderneming boek je successen, maar je wil je dienstverlening uitbreiden met Hypotheekadvies. Vorm onderneming om tot One Stop Shop met de franchiseformule van Hypotheek Visie en breid jouw dienstverlening uit voor je klanten.

Neem gerust eens contact met ons op.

Jouw onderneming uitgebreid

Je bent op dit moment eigenaar van een makelaarskantoor, of je voorziet mensen al van hypotheekadvies. Je wil je dienstverlening uitbreiden met het geven van passend hypotheekadvies. We kijken graag met je mee. Wellicht kunnen we samen verder.

Locatie


Samen kijken we naar een geschikte locatie en helpen wij jou bij het vinden van een kansrijke regio met bijbehorende postcodegebieden.

Budget


Samen kijken we wat de potentie is in de door jou gekozen regio. Zo weten we precies wat er nodig is om jouw agenda gevuld te houden.

Training


Samen met onze Productmanagers zorgen we er voor dat je je in no time alle software eigen hebt gemaakt. Zo kun jij je richten op wat er echt toe doet: hypotheekadvies.

Voordelen voor jou

Als franchisenemer bij Hypotheek Visie word je volledig ontzorgd. Daarom kun jij je altijd focussen op datgene waar jij goed in bent. Het geven van passend en persoonlijk hypotheekadvies.

Geniet van de voordelen die Hypotheek Visie jou biedt.

  • Ontzorging door professionals vanuit ons hoofdkantoor in Best. Wij zorgen er voor dat je op de hoogte bent van de laatste product- en rentewijzigingen bij geldverstrekkers. Daarnaast helpen wij jou bij lokale marketing, fiscale-, advies-, en productvragen, nodigen we je uit voor trainingen en plannen afspraken in jouw agenda.

  • Directe toegang tot vrijwel alle maatschappijen. Met ons uitgebreide netwerk van hypotheekverstrekkers en maatschappijen weet je zeker dat jij jouw klant altijd kan voorzien van de meest passende hypotheek.

  • Korte lijntjes. Met financieel experts door het hele land heb en een wekelijkse online meeting heb je altijd mogelijkheid om jouw dossiers te bespreken met één van de 250 collega's. Daarnaast hebben we 4 keer per jaar regiobijeenkomsten met alle ondernemers. Met een heerlijk diner.

  • Mooie samenwerkingen en Fastlanes zorgen er voor dat jij de beste service aan jouw klant kan bieden. We werken samen met partijen zoals de Energiebespaarders. Daarnaast breng je schadeverzekeringen eenvoudig onder bij onze experts van RISK en zijn lange wachttijden bij geldverstrekkers voor jou verleden tijd door onze Fastlane.

  • Centrale AFM vergunning. Nog geen AFM vergunning? Geen probleem! Bij Hypotheek Visie kun je starten onder de centrale vergunning. Wel zo handig.

We zijn benieuwd om je te leren kennen

Contactinformatie vind je onder aan de pagina

Eric Neervoort

Franchise Directeur

Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel bij Hypotheek Visie. Door de hulp en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor kan ik me volledig focussen op mijn klanten en mijn onderneming. Dit geeft rust en vertrouwen.”

Margreet Modderman Franchisenemer Hypotheek Visie Meppel

Liever een bestaande vestiging overnemen?

Wil je liever een bestaande vestiging overnemen? Bekijk hier onze mogelijkheden!