sluiten
Home
Rotterdam Weena

Hypotheekadviseur Rotterdam Weena

Hypotheek Visie Rotterdam Weena

Welkom bij Hypotheek Visie in Rotterdam Weena. In het hart van Rotterdam, op een steenworp afstand van het station, is het team van Hypotheek Visie gevestigd aan de Weena 169. Stap gerust eens binnen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je hypotheekafspraak op de vestiging Rotterdam Weena is op loopafstand van het Centraal Station. | Door Jan Oosterhuis, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=31361335
Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hypotheek Visie Rotterdam Weena

  • Vestigingsleider Aniel Paragh en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Rotterdam Weena helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Rotterdam ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Weena 169
3013 CK Rotterdam (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:30 - 13:30

* 's avonds en buiten kantoortijden op afspraak
Meld het ons even als je gebruik wilt maken van de gratis parkeergelegenheid

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Rotterdam Weena

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Rotterdam or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.

Read more about buying a house in the Netherlands >

Wonen en leven in Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad. De binnenstad bruist. Wie van winkelen houdt kan in Rotterdam zijn hart ophalen. Uitgaan? De stad telt vele discotheken, club, bars en cafés. Liever naar de bioscoop of het theater? Ook dat kan. Rotterdam biedt voor elke woonwens wat wils. De stad kent levendige en gevarieerde stadswijken met elk hun eigen karakter. 

Wil je graag in Rotterdam wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Rotterdam Weena voor financieel advies. 

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Rotterdam Weena helpen we je graag opweg.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Ieder leven is anders, daarom is elk hypotheekadvies 100 procent persoonlijk

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren