sluiten
Home
Rotterdam Weena

Hypotheekadviseur Rotterdam Weena

Hypotheek Visie Rotterdam Weena

Welkom bij Hypotheek Visie in Rotterdam Weena. In het hart van Rotterdam, op een steenworp afstand van het station, is het team van Hypotheek Visie gevestigd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0499 - 725130
Je hypotheekafspraak op de vestiging Rotterdam Weena is op loopafstand van het Centraal Station. | Door Jan Oosterhuis, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=31361335

4,4 in Google

Hypotheek Visie Rotterdam Weena

 • Het team van Hypotheek Visie Rotterdam Weena heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Rotterdam Weena helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Rotterdam ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Binnenkort meer informatie over ons nieuwe adres!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:30 - 13:30

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Weena

  Ben jij starter op de huizenmarkt en op zoek naar een hypotheek voor je eerste huis? Wij weten welke gemeentes een starterslening aanbieden. Van huur naar koop gaan is in veel gevallen voordelig en kan zelfs goedkoper zijn dan huren. Wist je dat er vrij veel mogelijkheden zijn om extra financiering te krijgen als starter? Bij Hypotheek Visie helpen we je graag om de hypotheek en rente te vinden die het beste bij jouw situatie past.

  Overwaarde op je huis in Rotterdam

  De overwaarde van je huis in Rotterdam is het verschil tussen de huidige waarde van je huis en de hypotheek die je nog hebt openstaan. Met de overwaarde kun je bijvoorbeeld verbouwen, verduurzamen of investeren. Het kan ook mogelijk zijn om het deels te schenken aan je (klein)kinderen. De WOZ-waarde van je huis kan een goede indicatie geven van de waarde en de mogelijke overwaarde.

  In Rotterdam is er de laatste jaren een flinke stijging te zien in de WOZ-waarde en woningwaarde. De gemiddelde woningwaarde in Rotterdam is gestegen van €150.975 in 2013 naar €277.558 in 2022. Bij Hypotheek Visie Rotterdam kunnen we je helpen om te kijken wat er mogelijk is met jouw overwaarde.

  Verduurzaming in Rotterdam

  Wil je in 2024 je huis in Rotterdam verduurzamen? Dit kan op verschillende manieren gefinancierd worden. Je kunt het bijvoorbeeld doen met spaargeld of door het verhogen van je hypotheek. Hierdoor kun je niet alleen je maandlasten verlagen, maar ook de waarde van je huis verhogen. Bij Hypotheek Visie Rotterdam kunnen we je helpen om de verschillende financieringsmogelijkheden op een rij te zetten. Ook kunnen we je helpen bij het aanvragen van subsidies voor bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen of spouwmuurisolatie.

  We begrijpen dat je niet altijd weet waar te beginnen bij verduurzaming. Daarom bieden we bij Hypotheek Visie Rotterdam een kosteloze energiescan aan, die bij jou thuis plaats kan vinden. Zo krijg je inzicht in de rendabiliteit van verduurzaming in jouw situatie.

  Hypotheek meeverhuizen in Rotterdam

  Heb je momenteel een hypotheek in Rotterdam met een lage rente? En ben je van plan om een ander huis te kopen? Dan kan het voordelig zijn om deze mee te nemen naar je nieuwe huis. Bij je huidige hypotheekverstrekker is dit vaak mogelijk. Het kan soms lastig zijn om in te schatten wanneer het handig is om je huidige rente mee te verhuizen, maar hier helpen we je graag bij. Bij Hypotheek Visie in Rotterdam hebben we ervaring met de verhuisregeling van verschillende aanbieders, waardoor je mogelijk veel kunt besparen op je maandlasten. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een kosteloos gesprek. Samen kunnen we bekijken of het in jouw situatie gunstig is om je contract mee te nemen naar je nieuwe woning.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Rotterdam Weena helpen we je graag opweg.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Verhuurhypotheek

  Overweeg je om te investeren in vastgoed in de regio Rotterdam en omgeving? Dan kan het een rendabele optie zijn om een verhuurhypotheek af te sluiten. Met een verhuurhypotheek kun je vaak een hypotheek krijgen van 50% tot wel 90% van de waarde van de woning. De rente kan iets hoger liggen dan bij een reguliere hypotheek, maar de huurinkomsten maken dit vaak goed. Er zijn diverse aanbieders met verschillende voorwaarden, maar wij bij Hypotheek Visie Rotterdam kunnen je helpen met de eerste stappen. Neem contact op voor meer informatie en maak een afspraak met ons team.

  Expat and buying a house in the Netherlands

  Are you an expat? And do you want to buy a house in Rotterdam or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.

  Read more about buying a house in the Netherlands >

  Wonen en leven in Rotterdam

  Rotterdam is een wereldstad. De binnenstad bruist. Wie van winkelen houdt kan in Rotterdam zijn hart ophalen. Uitgaan? De stad telt vele discotheken, club, bars en cafés. Liever naar de bioscoop of het theater? Ook dat kan. Rotterdam biedt voor elke woonwens wat wils. De stad kent levendige en gevarieerde stadswijken met elk hun eigen karakter. 

  Wil je graag in Rotterdam wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Rotterdam Weena voor financieel advies. 

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Ieder leven is anders, daarom is elk hypotheekadvies 100 procent persoonlijk