sluiten
Home
Corona

Coronavirus en ons hypotheekadvies

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze maatschappij en het bedrijfsleven. Maar wat als je nu net een woning hebt gekocht of verkocht en hypotheekadvies nodig hebt? Wat betekent het coronavirus voor een afspraak met een hypotheekadviseur en het hypotheekadvies? Hypotheek Visie doet er alles aan om de gezondheid van iedereen te borgen en besmetting te voorkomen. Maar ook om jou het hypotheekadvies te kunnen geven wat je van ons gewend bent. 

coronavirus-header

Hypotheekadvies blijft ook nu mogelijk

Ondanks de nieuwe maatregelen blijft hypotheekadvies mogelijk. Via webcam, telefonisch of op afspraak op onze kantoren. De rijksoverheid heeft aangegeven dat locaties voor financiële dienstverlening open mogen blijven. Bij Hypotheek Visie hebben we allerlei digitale middelen om je advies op afstand te geven. Zo kunnen we je altijd helpen met je adviesvraag rondom je hypotheek. Ook op afstand, maar toch persoonlijk. 

Maatregelen

Wij vinden jouw gezondheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en acteren serieus op de maatregelen die geadviseerd worden. De volgende maatregelen houden wij nu aan:

  • Wij voeren gesprekken telefonisch, via online webcam advies of op de vestiging.

  • Wij vragen je benodigde informatie en stukken digitaal aan te leveren via onze digitale klantomgeving Mijn Visie.

  • Wij begroeten je vriendelijk, maar geven je geen hand. 

  • Wij maken waar mogelijk de deur voor je open als je op de vestiging komt. 

  • Wij houden gepaste afstand tijdens de afspraak. 

  • Wij houden onze vestigingen extra schoon en desinfecteren deze.

  • Medewerkers met gezondheidsklachten blijven thuis. 

Wat vragen wij van jou?

Heb je zelf verkoudheids- of griepklachten, dan vragen we je om thuis te blijven. Neem contact met ons op om de afspraak dan telefonisch of via online webcam advies in te plannen of de afspraak te verzetten.

Vragen?

Hypotheek Visie doet er alles aan om de gezondheid van iedereen te borgen en besmetting te voorkomen. Maar ook om jou het hypotheekadvies te kunnen geven wat je van ons gewend bent. Voor vragen kun je contact opnemen met de vestiging bij jou in de buurt.