sluiten
Home
Dordrecht

Hypotheekadviseur Dordrecht

Hypotheek Visie Dordrecht

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie Dordrecht. We heten je graag welkom voor hypotheekadvies dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

hypotheekadvies in Dordrecht | fotocredit Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1782554
7,8
Advieskeuze logo

(63 beoordelingen)

4,3 in Google

(6 reviews)

Hypotheek Visie Dordrecht

 • Het team van Hypotheek Visie Dordrecht heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

 • Heb je bij deze vestiging hypotheekadvies ontvangen? Dan kun je een bedankje ter waarde van €100,- verdienen met onze klant-werft-klant actie.

In ons kantoor in Dordrecht helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Dordrecht ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Binnenkort meer informatie over ons nieuwe adres!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 16:00

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Dordrecht

  De eerste stap naar jouw droomhuis begint bij Hypotheek Visie Dordrecht. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Onze adviseurs kunnen je er alles over vertellen en helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie. Benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Gebruik onze handige rekentool en ontdek binnen enkele minuten hoeveel jij kunt lenen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Hypotheek Visie Dordrecht.

  Hypotheekadvies op maat

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak voor een hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Dordrecht. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Nu en in de toekomst.

  Overwaarde in Dordrecht en omstreken

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde, kun je opnemen als hij positief is. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing van je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. De gemiddelde WOZ-waarde in Dordrecht was in 2005 nog €147.000,-. In 2022 stond deze al op €248.941,- wat er voor zorgt dat veel woningen met overwaarde zitten. Voor Senioren is er ook de zogeheten opeethypotheek, ook wel verzilverhypotheek genoemd, met deze hypotheekconstructie kan er een aanvullend pensioen gecreëerd worden. Onze specialist in Dordrecht legt je graag alle ins-en-outs uit.

  Je huis in Dordrecht verduurzamen

  De energiekosten zijn de laatste tijd enorm gestegen dus het verduurzamen van uw woning is momenteel zeer actueel en rendabel. In veel situaties adviseren wij om de stap voor verduurzaming te nemen. Er zijn immers veel subsidies en initiatieven die je hier bij kunnen helpen, zelfs als je het geld momenteel niet voorhanden hebt. Investeringen voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie worden door de hoge energietarieven nu nog sneller terugverdiend.

  Hypotheek meeverhuizen

  Als de huidige hypotheek is gefinancierd tegen een lage rente is het vaak verstandig deze bij aankoop van een nieuwe woning mee te verhuizen. Er bestaan verhuisregelingen die dit mogelijk maken, deze hebben we bij Hypotheek Visie allemaal inzichtelijk. Het kan dus zeker lonen een keer met een expert te praten. Onze financieel adviseur in Dordrecht adviseert u graag hierover.

  Verhuurhypotheek als investering

  Ook in Dordrecht en omstreken kan het aantrekkelijk zijn om te investeren in vastgoed met een zogeheten verhuurhypotheek. Een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) heb je de mogelijkheid om een woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen. Hierdoor is het in veel situaties interessant om een verhuurhypotheek in overweging te nemen. Zelfs als je maar een klein gedeelte van de koop zelf kan financieren. 
  Verhuurhypotheek is één van de expertises van onze hypotheekadviseurs in Dordrecht. Maak daarom snel een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

  Hypotheek oversluiten

  Eén van de services die we met Hypotheek Visie Dordrecht verlenen is het oversluiten van je hypotheek. Door je hypotheek over te sluiten kun je namelijk je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. En hier denken we graag in mee.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Dordrecht

  Een stad met een rijke historie, omringt door water en rijk aan natuur. Dat is Dordrecht. Dordt, zoals de inwoners de stad noemen, ligt aan drie rivieren die bij de stad samenkomen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto, openbaar vervoer maar ook via het water met de waterbus. Ten zuiden van de stad ligt de Dordtse Biesbosch. Een mooi stuk natuur met veel recreatiemogelijkheden. Winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen of dineren kan in Dordrecht ook prima. Alle ingrediënten zijn in Dordrecht aanwezig om fijn te kunnen wonen. De stad is onderverdeeld in verschilende wijken: Binnenstad, Crabbenhof Zuidlaren, Dubbeldam, Noordflank, Oud-krispijn, Nieuw-Krispijn, Reeland, Staart, Stadspolder, Sterrenburg en Wielwijk. Elke wijk heeft z’n eigen unieke charme.

  Wil je graag in Dordrecht wonen? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Dordrecht voor financieel advies.