sluiten
Home
Ervaringen van onze collega's op de centrale

Ervaringen van onze collega's op de centrale

Wil je weten hoe het is om bij Hypotheek Visie op de centrale te werken? Lees dan hieronder de ervaringen van onze collega's.

Franchisemanager Eric Neervoort

Eric Neervoort werkt al ruime tijd bij Hypotheek Visie. Eerst in de functie van hoofd Product Technische Zaken, nu op de afdeling Franchise Support. Hij begeleidt de vestigingen van Hypotheek Visie in de breedste zin van het woord. 

Lees meer over de ervaringen van Eric bij Hypotheek Visie >

Eric Neervoort

Financieel Adviseur Online Dennis van Es

Kies je voor online webcam advies, dan is de kans groot dat je met financieel adviseur Dennis van Es om de digitale tafel zit. Zijn interesse voor het vak werd gewekt toen hij in 2001 zijn eerste huis kocht. “Er kwam een hypotheekadviseur over de vloer en ik dacht: hey, dat lijkt mij ook leuk. Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon de opleiding en slaagde voor mijn examen. Zo ben ik de financiële sector ingerold.”

Lees meer over de ervaringen van Dennis bij Hypotheek Visie >

Dennis van Es

Product Specialist Joris Snijders

Al 11 jaar vervult Joris Snijders de functie van Product Specialist op de afdeling Product Technische Zaken. Hij traint en begeleidt hypotheekadviseurs inhoudelijk op het gebied van hypotheekadvies en met het Hypotheek Visie softwaresysteem. 

Lees meer over de ervaringen van Joris bij Hypotheek Visie >

Joris SnijdersCommunicatiemanager Elise van Oorschodt

Je woont toch om te leven! Werkend bij Hypotheek Visie als communicatiemanager, maar ook als klant weet Elise van Oorschodt daar alles van. Het is geweldig als het kopen van je droomhuis werkelijkheid wordt, maar het is ook belangrijk dat je daarnaast nog leuk kunt leven. Enkele jaren geleden zat ze met de wens voor een eigen koophuis aan tafel bij Hypotheek Visie Veldhoven. Een jaar later ging ze aan de slag voor datzelfde bedrijf. Elise vertelt over de enorme uitdagingen binnen de markt en de fijne sfeer binnen de organisatie.

Lees meer over de ervaringen van Elise bij Hypotheek Visie >

Elise van Oorschodt