sluiten
Home Actueel
Een fijn thuis met kerst
Blog

Een fijn thuis met kerst

Kerst is hét moment voor het creëren van een fijn thuis. Voor mij staat Kerstmis gelijk aan een mooi versierde kerstboom, een kersttafel met lekker eten en een huis gevuld met goed gezelschap. De afgelopen weken hebben we bij Hypotheek Visie alles in het werk gezet om onze klanten een fijne kerst te bezorgen. Inclusief een fijn thuis. Ik vertel je graag een aantal mooie kerstverhalen

Laatst gewijzigd

zondag 2 december 2018

Eerste kerst samen

De ultieme kerstgedachte is samenzijn. Een jong stel kocht onlangs met een hypotheek via Hypotheek Visie hun eerste woning. Een spannend moment, waarbij het stel aangaf dat ze de woning voor kerst wilde betreden. Gelukkig konden de verkopers snel schakelen. Aan ons de taak om de woning op tijd te laten passeren. Inmiddels staat de kerstboom en zijn de eerste kerstkaarten de deur uit.

Aan een grote tafel

Het leven bestaat echter ook uit minder fijne momenten. Zo krijgen we ook te maken met echtscheidingen. Dan is het fijn als je hypotheek goed geregeld is. Een man contacteerde ons een aantal jaar geleden voor hulp bij een scheiding. Eind dit jaar mochten we hem en zijn nieuwe partner verblijden met een nieuw begin. Dit samengestelde gezin, bestaande uit (stief)vader, (stief)moeder en zes kinderen, zit deze kerst samen aan een grote tafel in hun nieuwe woning.

Kerstdiner in een bouwval

Niet alle huizen zijn kant-en-klaar. De woning kan dus aangekocht zijn voor kerst, maar dat betekent niet dat de hele woning al naar wens is. Gelukkig zijn onze klanten creatief. Een klant, die werkzaam is als bouwvakker, weet wel raad met kerst vieren in een bouwval. Hij vindt het geen probleem. Hij kan zijn aankoop in de eerstvolgende belastingaangifte meenemen en droomt tijdens de kerstdagen van zijn toekomstige paleis.

Een fijn kerstfeest!

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel