sluiten
Home Actueel
Kerst vieren in je nieuwe woning
Blog

Kerst vieren in je nieuwe woning

Is er iets gezelliger dan de feestdagen met familie en vrienden doorbrengen in je nieuwe stekkie? Ik kan niets gezelligers bedenken. Zelf ben ik dol op kerst, en ik gun het iedereen er deze kerst ook thuis een feestje van te maken. Voor een aantal klanten was het nog even spannend of ze dit jaar Kerstmis in hun nieuwe huis konden vieren, maar dankzij het harde werk van ons team is het gelukt. De passeerdata - de datum waarop het eigendom van de woning overgaat naar de koper – wisten we vóór de feestdagen in te plannen. Dat wordt een 'Merry Christmas'! Ik vroeg een aantal klanten naar de kerstplannen in hun nieuwe woning;

Laatst gewijzigd

maandag 9 december 2019

“Ik en mijn vriend verkochten een jaar geleden ons appartement in rap tempo, maar hadden toen niet meteen een ander huis gevonden. Hierdoor waren we genoodzaakt de tijd te overbruggen bij mijn ouders. We misten al snel een eigen plekje, dus gingen we op huizenjacht. Een prachtige woning met een ruime woonkamer en drie slaapkamers, daar werden we verliefd op. Het was mijn droom om kerst te vieren met mijn ouders in dit huis en ze te bedanken voor het feit dat ze ons hebben opgevangen. Dat is gelukt. Dit jaar zet ik zelf de kalkoen op tafel.”

“Er letterlijk warmpjes bijzitten, dat zit er nog even niet in. We hebben namelijk een opknappertje gekocht. We moeten eerst nog even de handen uit de mouwen steken voordat we met het gezin aan onze grote, ronde tafel kerst kunnen vieren. Maar dat mag de pret niet drukken. Wij hadden ons geen beter en groter kerstcadeau kunnen wensen. Daar proosten we op, tussen de verhuisdozen en verbouwplannen door!”

“Ik heb jaren een woning gehuurd, maar er wel altijd rekening mee gehouden dat ik spaargeld nodig zou hebben voor het kopen van een woning. Doordat ik een vaste, leuke baan heb, kon ik iedere maand geld opzij zetten voor mijn doel: een eerste koophuis. Dankzij mijn inkomen, mijn spaargeld en een schenking van mijn oma kon ik een hypotheek op mijn naam krijgen, met daarbij betaalbare maandlasten. Dat ging sneller dan ik dacht. Ik ben inmiddels de trotse eigenaresse van een karakteristiek huisje. Mijn vriendinnen zijn al op de hoogte van de kerstborrel!”

Droom jij ook van een koopwoning?

Maak een afspraak bij een hypotheekadviseur bij jou in de buurt, en wie weet vier jij Kerst volgend jaar in een fijn thuis.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel