sluiten
Home Actueel
Meer kans op een woning dankzij het Hypotheekbelofterapport
Blog

Meer kans op een woning dankzij het Hypotheekbelofterapport

Een klant zette zijn zinnen op een prachtige vrijstaande woning in Haarlem. Hij was niet de enige, er waren veel kapers op de kust. Gelukkig had hij een troef - het Hypotheekbelofterapport. Dit rapport gaf hem een sterkere onderhandelingspositie. Ik vertel je meer!

Laatst gewijzigd

donderdag 7 maart 2019

Wat is de Hypotheekbelofte?

Het Hypotheekbelofterapport geeft je een snelle, betrouwbare indicatie van je hypotheekmogelijkheden. Je hoeft nog geen adviestraject in bij een adviseur, maar hebt wel meer zekerheid en inzicht dan met een simpele online rekentool. Ik omschrijf het als een financiële check voor het verkrijgen van een hypotheek. Je levert je gegevens aan en er wordt een check gedaan bij geldverstrekkers. Op basis van je ingevoerde gegevens ontvang je binnen twee werkdagen een rapport van een expert. Hierin staat o.a. wat een woning voor jou mag kosten.

Een huis zoeken in de juiste prijsklasse

Veel geïnteresseerden gaan op huizenjacht, zonder dat ze een idee hebben van wat ze maximaal kunnen lenen. Doe je dit ook, dan bestaat de kans dat je een bieding doet boven je budget. Dit rapport zorgt ervoor dat je weet in welke prijsklasse je moet zoeken en je veilig kunt bieden.

Zekerheid

Naast zekerheid voor jezelf biedt Hypotheekbelofte ook zekerheid aan verkopers en een verkopend makelaar. Je kunt met dit rapport namelijk aantonen dat je de lening en bijbehorende maandlasten van een bepaalde woning kunt dragen. Verkocht!

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website van De Hypotheekbelofte.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel