sluiten
Home Actueel
Wat heb ik als starter aan de Hypotheekbelofte?
Blog

Wat heb ik als starter aan de Hypotheekbelofte?

Een huis kopen is voor iedereen een andere ervaring. De een bloeit op bij het regelen van alle zaken, de ander zit al snel met de handen in het haar. Het gros van de starters behoort waarschijnlijk tot de laatste categorie. Voor hen is de woningmarkt namelijk nieuw en spannend. Wat kan De Hypotheekbelofte dan betekenen?

Laatst gewijzigd

vrijdag 3 maart 2023

Eerste huis kopen

Vanuit het oogpunt van een starter

Onlangs hadden wij een jonge klant die op zoek was naar haar eerste woning. De klant was al langere tijd uit huis. Ze huurde eerst een woning. De huur was echter aan de hoge kant waardoor ze wilde gaan kijken naar een koopwoning. Hetzelfde bedrag kon ze beter in een koopwoning stoppen.

Aangezien de huizen niet voor het oprapen liggen, heeft ze tijdig bij onze hypotheekadviseur aangeklopt. Daar kreeg ze een indicatie, maar om meer zekerheid te bieden hebben we De Hypotheekbelofte aangeboden. Binnen een aantal dagen ontving ze een overzichtelijk rapport met daarin het bedrag wat ze maximaal kon lenen. Vervolgens kon de huizenjacht echt beginnen.

Met De Hypotheekbelofte kreeg ze meer vertrouwen en wist ze in welke prijscategorie ze kon zoeken. Uiteindelijk is het harde zoeken beloond. Er waren meerdere geïnteresseerden, maar ze kon dankzij het rapport vliegensvlug een bod uitbrengen. Nog een pluspunt!

De Hypotheekbelofte voor starters op de woningmarkt

De Hypotheekbelofte kan ook jou meer zekerheid geven op de huizenmarkt. Op basis van de informatie die jij aanlevert, gaat een financieel expert voor je rekenen. De expert doet daarnaast een check bij meerdere geldverstekkers. Wil je het rapport ontvangen? Vraag dan De Hypotheekbelofte aan!

Deel deze pagina:

Meer actueel

Nieuws De visie van Hypotheek Visie: de verplichte annuïteitenhypotheek Nieuws Langere rentevaste periode populair Nieuws Nieuwe hypotheekaanbieders op de markt zorgen voor scherpe rente
Meer actueel