sluiten
Home Actueel
Hypotheekbelofterapport aanvragen is snel en eenvoudig
Blog

Hypotheekbelofterapport aanvragen is snel en eenvoudig

Het Hypotheekbelofterapport geeft je inzicht in wat je maximaal kunt lenen voor een woning. Handig, want als je op huizenjacht gaat, is het fijn om te weten wat je financieel te wachten staat. Óf als je een huis hebt gevonden en graag een bod wil doen. Hoe je het Hypotheekbelofterapport snel een eenvoudig aanvraagt?

Laatst gewijzigd

maandag 5 oktober 2020

Inzicht

Klanten houden van inzicht. Vooral bij grote beslissingen zoals het kopen van een huis. Het is tenslotte een bijzondere stap in je leven. Het Hypotheekbelofterapport is voor veel klanten een uitkomst bij het kopen van een andere woning. Laatst hadden we een klant die ook op zoek was naar meer inzicht rondom hun financiële mogelijkheden. Ze woonden eerst in een appartement en wilden graag een eengezinswoning kopen. Na het invullen van de vragen op de website kregen ze al na een dag het Hypotheekbelofterapport in de mail. Door het Hypotheekbelofterapport kregen ze eenvoudig inzicht in de hypotheekmogelijkheden zonder dat ze een afspraak op een kantoor hoefden te maken. Daarnaast vergrootte het Hypotheekbelofterapport ook de koopkans in de huidige lastige markt. Ze konden namelijk met het rapport makelaars aantonen wat de indicatie was van hun maximale hypotheek. Uiteindelijk hebben ze met behulp van het Hypotheekbelofterapport snel een eengezinswoning kunnen kopen.

Hypotheekbelofterapport biedt inzicht

Op basis van je persoonlijke gegevens berekenen we jouw maximale hypotheek. Wil je ook weten wat jouw mogelijkheden zijn om een woning te kopen? Vraag het Hypotheekbelofterapport aan.

Groeten Annette

Annette Klein is Casemanager bij De Hypotheekbelofte van Hypotheek Visie.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel