sluiten
Home Actueel
DSB-hypotheek boetevrij oversluiten
Nieuws

DSB-hypotheek boetevrij oversluiten

Heb je een hypotheek van DSB Bank en wil je graag profiteren van de huidige lage rente en je maandlasten verlagen? Dan is er goed nieuws. Vanaf 1 april 2020 is het mogelijk om je DSB-hypotheek af te lossen of over te sluiten zonder dat je een boete betaalt. Laat een adviseur kijken of het oversluiten van je hypotheek naar een andere geldverstrekker mogelijk is.

Hypotheek Visie

zondag 1 maart 2020

Profiteren lage hypotheekrente

De hypotheekrente staat momenteel erg laag. Zeker in vergelijking met toen je een DSB-hypotheek afsloot.Veel mensen willen hun hypotheek oversluiten om zo de maandlasten te verlagen. Oversluiten brengt alleen wel kosten en vaak ook een boete met zich mee. Finqus heeft sinds 2018 het beheer over de hypotheken gekregen van DSB Bank. Zij geven nu aan dat mensen met een DSB-hypotheek vanaf 1 april geen boete hoeven te betalen als ze de hypotheek willen aflossen of oversluiten. Het oversluiten van je hypotheek is zo een stuk aantrekkelijker. Als je wilt overstappen, moet de nieuwe geldverstrekker je hypotheek wel accepteren.

Kosten hypotheek oversluiten

Het oversluiten van je hypotheek brengt kosten met zich mee. Je sluit namelijk opnieuw een hypotheek

af. We zetten de kosten voor je op een rij:

Taxatiekosten

Notariskosten

Advieskosten

Boeterente

Mensen met een DSB hypotheek hoeven deze boete dus niet te betalen.

Ondanks deze kosten, kan het interessant zijn om je

hypotheek over te sluiten

. Door over te sluiten kun je profiteren van de lage rente en je maandlasten verlagen.

Oversluiten voor jou interessant?

Wil je weten of het oversluiten van je hypotheek voor jou interessant is? Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie kan voor jouw hypotheek berekenen of oversluiten voordelig is en nagaan of het binnen de mogelijkheden ligt. Maak een

afspraak

. Het eerste gesprek is gratis.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel