sluiten
Home
Nieuwbouw in Rozenvelden

Nieuwbouw in Goor

Rozenvelden huis kopen

Momenteel worden er in Goor maar liefst 70 nieuwbouwwoningen gebouwd. Voor zowel starters als doorstromers zijn er mogelijkheden. Omdat ze woningen energieneutraal zijn, is er vaak veel mogelijk. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een woning? Vul je gegevens hieronder in.

Let op: De verkoop van de eerste woningen start al begin Juni. Ben er snel bij!

Het team van Hypotheek Visie Hengelo staat voor je klaar

Nieuwbouwproject Rozenvelden

In Goor wordt het nieuwbouwproject Rozenvelden ontwikkeld, met zeventig duurzame en energieneutrale woningen. Op 4 juni 2024 start de verkoop van de tweede fase, met bouw gepland voor begin 2025 en oplevering eind 2025 of begin 2026. Het project omvat diverse woningtypes, zoals het nieuwe Type Klim Op en Type Pioen, die voldoen aan hoge energie-efficiëntienormen. Rozenvelden biedt een groene, kindvriendelijke omgeving met veel voorzieningen dichtbij​

Voordelen van een Nieuwbouwhuis Kopen

Een nieuwbouwhuis kopen biedt veel voordelen dankzij recente regelingen van de Nederlandse overheid voor energiezuinige woningen. Deze woningen komen in aanmerking voor hogere financieringsmogelijkheden, een hogere NHG-grens en soms rentekorting. Nieuwbouwwoningen zijn vaak onderhoudsarm en voorzien van moderne technologieën zoals zonnepanelen. Projecten zoals Rozenvelden leveren energieneutrale woningen, waardoor de energiekosten laag blijven en bijgedragen wordt aan een duurzamere leefomgeving​.