sluiten
Home
Apeldoorn

Hypotheekadviseur Apeldoorn

Hypotheek Visie Apeldoorn

Welkom bij Hypotheek Visie. Wil je een huis kopen in of rondom Apeldoorn? Het team van Stefano Schepers van Hypotheek Visie in Apeldoorn helpt je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden. Bij Hypotheek Visie Apeldoorn krijg je passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Je kunt bij ons snel terecht, ook in de zomerperiode.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 055 - 204 01 51
Hypotheek in Apeldoorn

5,0 in Google

Hypotheek Visie Apeldoorn

 • Franchisenemer Stefano Schepers van Hypotheek Visie Apeldoorn heet je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Wij zijn onafhankelijk. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Het team van Hypotheek Visie Apeldoorn helpt je graag verder bij het kopen van je woning in regio Apeldoorn. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak. Je kunt bij ons snel terecht, ook in de zomerperiode.

Adres

Kanaalstraat 40B
7311 MP Apeldoorn (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 20:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 14:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak. Stel voor een parkeergelegenheid je navigatie in op Kanaalstraat 100 of Stationstraat 70.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Stefano Schepers

Franchisenemer / Hypotheekadviseur

Stefano Schepers

Kristian ter Hove

Hypotheekadviseur

Kristian ter Hove

Jaimy van Meeteren

Managementassistente

Jaimy van Meeteren

Tiffany Steegink

Managementassistente

Tiffany Steegink

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Startersmogelijkheden in Apeldoorn

  Wil jij als starter graag een woning kopen in Apeldoorn? Dan kan het verkrijgen van een hypotheek een uitdaging zijn. Maar wist je dat sommige gemeentes startersleningen aanbieden? Zo kan je net dat extra stukje financiering krijgen dat je nodig hebt. Bovendien kan het voordeliger zijn om van huur naar koop over te gaan. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bereken hier jouw maximale hypotheek en kom gerust langs bij onze vestiging in Apeldoorn voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat.

  Wonen en leven in Apeldoorn

  Wonen in een stad en omringd door prachtige natuur. Het kan in Apeldoorn. Hoewel Apeldoorn officieel geen stadsrechten heeft gekregen heeft het toch alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten. In Apeldoorn vind je gezellige winkelcentra, volop horecagelegenheden en voorzieningen als een bioscoop en theater. Apeldoorn staat bekend om Paleis het Loo en attractiepark Juliantoren en de Apenheul. Daarnaast vinden veel evenementen plaats. Vervelen hoeft dus niet. Zoek je liever de rust op? Ook dat kan. Apeldoorn ligt op de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

  De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan Apeldoorn-Zuid. Wil jij graag een huis kopen in Apeldoorn of omgeving Ugchelen en Beekbergen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Apeldoorn.

  Welke hypotheek past bij mij?

  Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Apeldoorn vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Apeldoorn.

  Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Apeldoorn

  Een deskundig hypotheekadvies is van cruciaal belang. De aankoop van een huis is immers een belangrijke financiële stap in je leven. Bij het aanvragen van een hypotheek in Apeldoorn komt er veel bij kijken. Onze hypotheekadviseurs bij Hypotheek Visie Apeldoorn staan klaar om je te begeleiden. Wij richten ons niet alleen op het vinden van de laagste hypotheekrente, maar onderzoeken ook de voorwaarden, premies, aflossingsmogelijkheden en potentiële risico's. Het uiteindelijke doel is om een hypotheek te vinden die naadloos aansluit op jouw wensen en financiële mogelijkheden, zowel nu als in de toekomst. Dit vormt de kern van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Apeldoorn?

  De kosten van hypotheekadvies zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We snappen goed dat je precies wilt weten wat een hypotheekadvies kost. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Apeldoorn helpt je bijj het vinden van een passende hypotheek. Beslissingen die hier gemaakt worden kunnen je op lange termijn veel geld besparen. Informatie over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Hypotheek oversluiten

  Betaal je momenteel een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheek Visie Apeldoorn
  Hypotheek Visie Apeldoorn
  Je woont toch om te leven in Apeldoorn