sluiten
Home
Apeldoorn

Hypotheekadviseur Apeldoorn

Hypotheek Visie Apeldoorn

Welkom bij Hypotheek Visie in Apeldoorn. Je vindt ons aan de Prins Willem-Alexanderlaan in het prachtige glazen pand PWA 301. Het groen van het Amaliapark tegenover ons geeft de omgeving een vriendelijk aanzien. Binnen is de sfeer gemoedelijk. Wil je een huis kopen in Apeldoorn? Dan is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden. De koffie staat voor je klaar.

Hypotheek in Apeldoorn
9,7
Advieskeuze logo

(11 beoordelingen)

Hypotheekadviseur Edwin Spiker in Apeldoorn

Hypotheek Visie Apeldoorn

  • Franchisenemer Edwin Spiker en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Wij zijn onafhankelijk. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemer Edwin Spiker en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning in regio Apeldoorn. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie.

Adres

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

Op zaterdag afspraak in overleg.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Edwin Spiker

Hypotheekadviseur

Edwin Spiker
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Wonen en leven in Apeldoorn

Wonen in een stad en omringd door prachtige natuur. Het kan in Apeldoorn. Hoewel Apeldoorn officieel geen stadsrechten heeft gekregen heeft het toch alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten. In Apeldoorn vind je gezellige winkelcentra, volop horecagelegenheden en voorzieningen als een bioscoop en theater. Apeldoorn staat bekend om Paleis het Loo en attractiepark Juliantoren en de Apenheul. Daarnaast vinden veel evenementen plaats. Vervelen hoeft dus niet. Zoek je liever de rust op? Ook dat kan. Apeldoorn ligt op de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan Apeldoorn-Zuid. Wil jij graag een huis kopen in Apeldoorn of omgeving Ugchelen en Beekbergen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Apeldoorn.

Hypotheek oversluiten

Betaal je momenteel een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wachtruimte Hypotheek Visie Apeldoorn
Kantoorhond Hypotheek Visie Apeldoorn
Exterieur Hypotheek Visie Apeldoorn

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren