sluiten
Home Actueel
Goed omgaan met geld is goud waard!
Blog

Goed omgaan met geld is goud waard!

Het is deze week (22 t/m 26 maart) de Week van het Geld, met als thema: “Goed omgaan met geld is goud waard”. Een initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarmee ze kinderen en jongeren willen voorbereiden op financiële redzaamheid in de toekomst. Momenteel besteden veel scholen hier aandacht aan. Maar de boodschap komt niet alleen aan bij kinderen.

Laatst gewijzigd

zaterdag 6 maart 2021

Deze week ontvingen we een telefoontje van een vrouw die door haar kinderen weer aan het denken was gezet. Haar jongste dochter kwam enthousiast thuis na een les over geld sparen en dat zette haar en haar man aan het denken: de financiën onder de loep nemen is nog niet zo’n slecht idee!

Vaste lasten op een rij

Ze hebben hun vaste lasten eens op een rij gezet. Ze keken kritisch naar hun energierekening, maar ook naar hun abonnementen. Ze kwamen toen ook aan bij hun hypotheek. Als je eenmaal een hypotheek hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Het is goed om af en toe bij je hypotheek stil te staan. Kun je besparen en past de hypotheek nog bij je persoonlijke situatie.

Besparen maandlasten hypotheek

Mevrouw besloot gelijk contact met ons op te nemen. Een verstandige keuze: de kans is aanwezig dat ze flink kunnen besparen op hun maandlasten doordat de hypotheekrente nu zo laag staat door hun hypotheek over te sluiten. Zo houden ze maandelijks extra geld over. Goed omgaan met geld is dus écht goud waard! ;)

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel