sluiten
Home Actueel
Een hypotheek afsluiten vanaf de bank
Blog

Een hypotheek afsluiten vanaf de bank

Als Casemanager ondersteun ik de Online Adviseurs van Hypotheek Visie. Zij adviseren klanten via de webcam bij het regelen van een hypotheek. Ik zie het dus iedere dag: klanten die vanaf de bank of aan de keukentafel een hypotheek afsluiten voor hun droomhuis. En dat is voor sommigen dus echt een uitkomst. Ik vertel je meer over online advies.

Laatst gewijzigd

zondag 5 januari 2020

Aan de keukentafel, maar wel met deskundig advies

Bij online advies ontvangt een hypotheekadviseur je niet op kantoor, maar voeren jullie de adviesgesprekken via de webcam. Je hebt je eigen online omgeving – waar jij je documenten aanlevert - en plant afspraken in op een moment dat het jou uitkomt. Ook buiten kantooruren. In principe is het verschil met ‘gewoon’ hypotheekadvies dus niet zo heel groot. De hypotheekadviseur adviseert je namelijk met dezelfde kundigheid, professionaliteit en betrokkenheid als een financieel adviseur op een van de vestigingen.

Het voordeel van online advies

Het grote voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om advies in te winnen wanneer het jou uitkomt. Zo hoef je de deur niet uit, stel je eenvoudig een vraag tijdens je lunchpauze of maak je een afspraak met je hypotheekadviseur ná die drukke werkdag. Dat geeft rust. Klanten beoordelen online webcam advies van Hypotheek Visie niet voor niets met een 9,6 (Advieskeuze). Dit is wat zij onder andere zeggen:

“Altijd snel bereikbaar en bereid om mee te denken. Ook de collega’s van de hypotheekadviseur waren goed op de hoogte van onze zaken. Fijn dat alles via de online programma’s ging en we zo steeds snel contact en advies hadden. En een akkoord op onze hypotheekaanvraag!”

“Dennis heeft ons goed geïnformeerd, opties benoemd en doorgesproken. Een goed en reëel advies. Het hele team van Hypotheek Visie is goed op elkaar ingespeeld. Elk contact voelt persoonlijk, doordat men direct lijkt te weten met wie men spreekt als ik bel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van alle belangrijke momenten en benodigde documenten. Kortom, ik ben erg tevreden.”

Wil jij ook een hypotheek afsluiten vanaf de bank of aan de keukentafel? Dat kan! De online hypotheekadviseurs helpen je graag.

Maak een afspraak.

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel