sluiten
Home Actueel
Je woont toch om te leven
Blog

Je woont toch om te leven

Als Casemanager spit ik vele dossiers door. Iedere klant kent een eigen verhaal. Voor veel klanten staat het kopen van een woning gelijk aan een nieuwe fase in hun leven. Zo sprak ik afgelopen week een klant die een hypotheek afsloot voor haar allereerste koopwoning, maar ook klanten die helaas besloten te gaan scheiden. Hun koopwoning ging in de verkoop. Klanten en hun wensen kunnen dus heel verschillend zijn, maar ik zie vaak dat ze toch één ding gemeen hebben. Ze willen naast het betalen van hun hypotheek ook gewoon nog lekker kunnen leven.

Laatst gewijzigd

vrijdag 7 februari 2020

Lekker leven!

En met dat lekker leven bedoel ik op vakantie gaan, een nieuwe bank kopen óf sparen voor kinderen of kleinkinderen. Eigenlijk gewoon dát waar zij blij van worden. Klinkt dit als muziek in de oren? Schuif dan eens aan bij een

hypotheekadviseur van Hypotheek Visie

bij jou in de buurt. Hij of zij gaat samen met jou op zoek naar een goede verhouding tussen je inkomen en je woonlasten. Zodat je hypotheek niet je gehele inkomen opslokt en je ook kunt genieten van andere leuke dingen.

Behapbare woonlasten

Het is wel goed om te beseffen dat het kopen van een woning een flinke kostenpost is en blijft. De hypotheek dient iedere maand betaald te worden, ook als er veranderingen optreden. Bijvoorbeeld als je minder gaat werken zodra jullie gaan voor gezinsuitbreiding.

Ook hier kijkt een financieel adviseur uitgebreid naar, zodat je financieel tegen een stootje kunt. Het is daarnaast goed te weten dat een woning een waardevol bezit is. Het geld dat je erin steekt is eigenlijk een investering. Helemaal in deze tijd.

Kort samengevat: een koophuis brengt de nodige verplichtingen en kosten met zich mee. Dat is een feit, maar een hypotheekadviseur kan je helpen je hypotheek zo in te richten dat het leuk blijft. Dus, dat je maandlasten niet te hoog zijn en je geld overhoudt om het leven zo avontuurlijk te maken als je zelf wilt.

Je woont toch om te leven!

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel