sluiten
Home Actueel
Met je hypotheek door de wasstraat
Blog

Met je hypotheek door de wasstraat

Je gaat met je auto regelmatig door de wasstraat en naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Waarom niet met je hypotheek? Het is belangrijk dat je hypotheek ook in goede conditie blijft. Oftewel dat de hypotheek blijft voldoen aan jouw wensen gedurende de looptijd en dat je blijft genieten van besparingsmogelijkheden. Ga ook eens met je hypotheek door de wasstraat en laat 'm weer blinken.

Laatst gewijzigd

woensdag 3 juli 2019

Lage hypotheekrente

De hypotheekrente staat laag, en daar kun je van profiteren. Betaal je op dit moment een hoge rente, dan kan het oversluiten van je hypotheek lonen. Je moet hiervoor wel een boeterente betalen, maar dit is te overzien als je die rente binnen een paar jaar terugverdient.

Aflossen

Houd je nu geld over? Denk er dan eens over na om extra af te lossen op je hypotheek. Zo word je hypotheekschuld lager, waardoor ook je maandlasten automatisch lager worden. Met het oog op de toekomst, en je pensioen, kan dit heel verstandig zijn.

Verzekeringen

Bij het afsluiten van een hypotheek komen ook verschillende verzekeringen kijken. Denk aan de overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering

sluit je af om het inkomen voor je gezin of partner aan te vullen bij vroegtijdig overlijden. Voor deze verzekering betaal je iedere maand een premie. Heb je jaren geleden een ORV afgesloten, dan is het tijd om ‘m op te poetsen. De kans is groot dat je voordeliger uit bent als je een nieuwe afsluit.

Kortom, het is voor jezelf en je portemonnee interessant om je hypotheek onder de loep te nemen. Een check kan geen kwaad. Het kan je alleen maar helpen om mogelijkheden voor besparing te ontdekken. Zo blijft je hypotheek bij je passen. Ontdek of jouw hypotheek nog bij jou past.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur.

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel