sluiten
Home Actueel
Weet jij wat je maximaal kunt lenen voor een woning?
Blog

Weet jij wat je maximaal kunt lenen voor een woning?

Ik wil mijn maximale hypotheek berekenen, kun jij mij vertellen hoeveel ik kan lenen? Dit is de meest gestelde vraag onder klanten. Zo ontving ik vorige week een telefoontje van een klant, die na een scheiding op zoek was naar een woning voor zichzelf. Ze wilde heel graag weten hoeveel ze kon lenen. Voor een precieze inschatting verwees ik haar naar Online Hypotheekadviseur Dennis. En wat bleek: het huis dat ze op het oog heeft, past binnen haar budget. Goed nieuws dus! Wil jij ook weten hoeveel je maximaal kunt lenen?

Laatst gewijzigd

maandag 6 juli 2020

Bereken zelf eenvoudig je maximale hypotheek

Voor een indicatie hoef je niet á la minute aan te schuiven bij een hypotheekadviseur. Vooral als je nog in de beginfase van de huizenjacht zit, is het fijn om eenvoudig online een schatting te krijgen van wat je maximaal kunt lenen. Dat kan eenvoudig via de rekentool op onze website. Ook kun je zelf alvast onderzoek doen naar de rentestand van dit moment. De hypotheekrente is namelijk van invloed op hoe hoog je maandlasten worden. Vergelijk zelf eenvoudig de rentestanden bij verschillende geldverstrekkers.

Meer zekerheid over hoeveel je kunt lenen en bieden

Wil je meer zekerheid van financiering? Dan is De Hypotheekbelofte een goede optie. Via deze weg ontvang je een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden, door een financieel expert gecheckt bij meerdere geldverstrekkers. De toegevoegde waarde hiervan is dat je aan kunt tonen dat je een bepaalde woning kunt betalen. Dit geeft je een sterke onderhandelingspositie én op deze manier weet je zeker dat dit het bedrag is dat je kunt lenen. Handig, gezien de aanhoudende drukte op de woningmarkt.

Ga in gesprek met een deskundig hypotheekadviseur

Maar ook een hypotheekadviseur kan aan de hand van jouw stukken duidelijkheid geven over wat je kunt lenen. Op naar jouw droomhuis! Maak een afspraak bij een Hypotheek Visie vestiging bij jou in de buurt.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel