sluiten
Home Actueel
Eric Neervoort nieuwe Franchise Directeur Hypotheek Visie
Nieuws

Eric Neervoort nieuwe Franchise Directeur Hypotheek Visie

Na bijna 16 jaar werkervaring binnen Hypotheek Visie op de afdelingen Sales, Franchise support en Product management gaat de ervaren Neervoort Hypotheek Visie commercieel verder uitbouwen.

Hypotheek Visie

maandag 3 januari 2022

Neervoort (51) is met ingang van 3 januari 2022 de nieuwe Franchise Directeur van Hypotheek Visie. Hij is aangesteld in zijn nieuwe rol vanwege zijn uitgebreide kennis van de markt, producten, systemen en tools, maar bovenal relatie met de franchisenemers. Vanuit zijn carrière bij Hypotheek Visie is hij een bekend gezicht binnen de organisatie, maar ook daarbuiten bij maatschappijen. In het verleden heeft hij daarnaast onder meer bij ING ervaring opgedaan aan de productzijde.

Neervoort volgt Peter Vellinga op die gedurende drie jaar een stevige commerciële basis voor Hypotheek Visie wist op te bouwen. Vellinga gaat zich binnen Hypotheek Visie focussen op de uitbouw en kwalitatieve invulling van zijn eigen vestigingen binnen de keten.

Ruim drie jaar geleden werd Hypotheek Visie verkocht aan de huidige aandeelhouders

Raj Singh en Rutger Go. Hypotheek Visie is een groeiende franchiseketen met inmiddels 70 vestigingen door heel Nederland. Vanuit die basis gaat Neervoort samen met Joost van Rooy, Algemeen Directeur, sturing geven aan de totale franchiseketen en de verder gewenste commerciële versterking voor de commerciële beleidsterreinen binnen Hypotheek Visie vormgeven. Speerpunt daarbij is verdere groei tot 100 vestigingen. Met de benoeming van Neervoort in het directieteam staat er een stevig managementteam en is er een stabiele basis voor de toekomst.

Neervoort zegt uit te kijken naar zijn nieuwe rol: “We zijn sterk groeiende met Hypotheek Visie. 2021 was weer een topjaar. Ik kijk er naar uit om dit mooie bedrijf verder commercieel uit te bouwen en dank mijn voorgangers voor het leggen van een stevig fundament.”

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel