sluiten
Home Actueel
Hypotheek Visie sluit zich aan bij Sectorcollectief Duurzaam Wonen
Nieuws

Hypotheek Visie sluit zich aan bij Sectorcollectief Duurzaam Wonen

Om de verduurzaming van de Nederlandse koopwoningmarkt te versnellen hebben ongeveer 80 bedrijven en instanties uit de hypotheekmarkt hun handen ineengeslagen. De hypotheeksector gaat dit jaar 80% van alle hypotheekadviseurs in Nederland opleiden tot Adviseur Duurzaam Wonen. Hiervoor is het sectorcollectief Duurzaam Wonen opgericht. Ook Hypotheek Visie neemt deel aan dit sectorcollectief Duurzaam Wonen.

Hypotheek Visie

dinsdag 31 maart 2020

In het klimaatakkoord van het Kabinet is opgenomen dat de komende 10 jaar 1,5 miljoen huizen moeten worden verduurzaamd. De hypotheeksector heeft concrete afspraken gemaakt om de verduurzaming van de koopwoningmarkt te realiseren én te versnellen. Het sectorcollectief Duurzaam Wonen wil klanten stimuleren om hun woning te verduurzamen.

Doel is dat adviseurs hun klanten goed kunnen adviseren en stimuleren om duurzaamheidsmaatregelen te treffen. Adviseurs van Hypotheek Visie zijn hier al jaren actief mee bezig, maar worden nu extra opgeleid op het gebied van gesprekken over woningverduurzaming. Door de nieuwe opleiding kunnen onze adviseurs een nog beter advies geven aan klanten.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel