sluiten
Home Actueel
Hypotheek Visie zet in op verduurzaming samen met Triodos Bank
Nieuws

Hypotheek Visie zet in op verduurzaming samen met Triodos Bank

Vanaf maart 2024 zijn de hypotheken van Triodos Bank toegevoegd aan het hypotheekaanbod van Hypotheek Visie. Deze samenwerking stelt Hypotheek Visie in staat om zijn klanten te voorzien van de duurzame hypotheekproducten van Triodos Bank. 

Hypotheek Visie

woensdag 10 april 2024

  Triodos Bank 

  Een Triodos Hypotheek onderscheidt zich door in te zetten op duurzaamheid en energiebesparing. Klanten die kiezen voor een energiezuinige woning worden beloond met een aantrekkelijk(er) rentetarief. Dit maakt de Triodos Hypotheek niet alleen een milieubewuste keuze, maar in veel gevallen ook financieel aantrekkelijk. Bovendien biedt Triodos Bank een Energiebespaarlening om duurzame aanpassingen aan je huis financieren tot € 25.000 tegen 0% rente.

  Daarnaast koppelt Triodos Bank de hoogte van de rente aan het energielabel van de woning. Hoe hoger het energielabel, hoe lager de rente. Hiermee stimuleert Triodos Bank klanten actief om te investeren in duurzamere woningen, waardoor ze mogelijk meer kunnen lenen onder gunstigere voorwaarden. Verder is Triodos Bank de eerste bank die klanten extra beloont als ze gaan wonen in een biobased huis. Heb jij je oog op een energiezuinige woning laten vallen? Kom dan vooral eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

  Afspraak maken? Vul onderstaand formulier in.

  Duurzaamheid en hypotheken 

  In een periode waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet Triodos Bank zich in om bij te dragen aan een groenere toekomst. Hun hypotheekproducten zijn ontworpen om klanten te motiveren en ondersteunen in het energiezuiniger maken van hun woning en biobased materialen te gebruiken. Zo draagt elke Triodos Hypotheek niet alleen bij aan de financiële welvaart en wooncomfort van de huiseigenaar, maar ook aan een duurzamere wereld en een vermindering van CO2-uitstoot. 

  Hypotheek Visie is verheugd om deze duurzame en financieel aantrekkelijke hypotheekoptie te kunnen bieden aan de klanten. Wij blijven ons inzetten als jouw onafhankelijke adviseur, met nu nog meer mogelijkheden om een hypotheek te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie en duurzaamheidsdoelstellingen. 

  Deel deze pagina:

  Meer actueel

  Blog Duurzaam wonen, goed voor milieu én portemonnee Nieuws Verduurzamingsopties voor lagere maandlasten Nieuws Bespaar geld: Laat jezelf goed adviseren over de beste rentevaste periode
  Meer actueel