sluiten
Home
Sittard

Hypotheekadviseur Sittard

Hypotheek Visie Sittard

Welkom bij Hypotheek Visie in Sittard. Je vindt ons net buiten het centrum aan de Rosmolenstraat. Ons pand ziet er strak, modern en gemoedelijk uit dankzij de glazen pui. De sfeer bij Hypotheek Visie Sittard is huiselijk doordat we voor de inrichting van ons kantoor met veel hout en planten hebben gewerkt. Bij Hypotheek Visie Sittard helpen we je graag verder bij het inzichtelijker maken van jouw financiële mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 046 - 400 01 22
Bourgondisch leven kan met het financiële advies van Hypotheek Visie Sittard | By Zairon - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53368809

4,2 in Google

Hypotheek Visie Sittard

 • Franchisenemer Raymond Pascaud en zijn team heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Sittard helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Sittard ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Rosmolenstraat 42
6131 HZ Sittard (Limburg)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
09:00 - 17:00

* 's avonds en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Daniël Dizy

Adviseur

Daniël Dizy

Raymond Pascaud

Financieel Adviseur

Raymond Pascaud

Romy Friedrichs

Managementassistente

Romy Friedrichs

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Sittard

  Het kopen van een eerste huis kan spannend zijn voor starters. Gelukkig bieden sommige gemeentes startersleningen aan en wij weten precies of jouw gemeente hier ook aan mee doet. Wist je dat het in veel gevallen voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Daarnaast zijn er ook andere manieren om extra financiering te krijgen. Bij Hypotheek Visie helpen we je graag bij het vinden van de hypotheek en rente die het beste bij jouw situatie passen.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Sittard zien we deze situatie vaak voorbij komen.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Sittard

  Sinds 2001 vormt Sittard samen met Geleen en diverse kleine plaatsen de gemeente Sittard-Geleen. Het is een bourgondische stad waar genoeg valt te beleven. Rondom de Markt hebben zich diverse restaurantjes en cafés verzameld waar je culinair kunt genieten. De centrale ligging in Limburg maakt de gemeente een fijne plek om te wonen. De mogelijkheden op het gebied van wonen zijn eindeloos. Of je nu houdt van historisch en klassiek of juist van modern en nieuwbouw. Of van een levendige binnenstad of rustige wijk in het groen. In Sittard-Geleen vind je het allemaal.
  Wil je graag wonen in Sittard-Geleen? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Sittard
  Achter deze gevel vinden de gesprekken plaats voor financieel advies.
  Je advies is altijd persoonlijk