sluiten
Home
Sittard

Hypotheekadviseur Sittard

Hypotheek Visie Sittard

Welkom bij Hypotheek Visie in Sittard. Je vindt ons net buiten het centrum aan de Rosmolenstraat. Ons pand ziet er strak, modern en gemoedelijk uit dankzij de glazen pui. De sfeer is huiselijk doordat we voor de inrichting van ons kantoor met veel hout en planten hebben gewerkt.

Bourgondisch leven kan met het financiële advies van Hypotheek Visie Sittard | By Zairon - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53368809
9,7
Advieskeuze logo

(249 beoordelingen)

4,3 in Google

(12 reviews)
Het team van Hypotheek Visie Sittard staat voor je klaar

Hypotheek Visie Sittard

  • Franchisenemer Raymond Pascaud en zijn team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Sittard helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Sittard ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Rosmolenstraat 42
6131 HZ Sittard (Limburg)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
09:00 - 17:00

* 's avonds en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Daniël Dizy

Adviseur

Daniël Dizy

Raymond Pascaud

Financieel Adviseur

Raymond Pascaud

Lisanne Jessen

Managementassistente

Lisanne Jessen

Manon Ebus

Managementassistente

Manon Ebus

Romy Friedrichs

Managementassistente

Romy Friedrichs
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Sittard

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Sittard zien we deze situatie vaak voorbij komen.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Sittard

Sinds 2001 vormt Sittard samen met Geleen en diverse kleine plaatsen de gemeente Sittard-Geleen. Het is een bourgondische stad waar genoeg valt te beleven. Rondom de Markt hebben zich diverse restaurantjes en cafés verzameld waar je culinair kunt genieten. De centrale ligging in Limburg maakt de gemeente een fijne plek om te wonen. De mogelijkheden op het gebied van wonen zijn eindeloos. Of je nu houdt van historisch en klassiek of juist van modern en nieuwbouw. Of van een levendige binnenstad of rustige wijk in het groen. In Sittard-Geleen vind je het allemaal.
Wil je graag wonen in Sittard-Geleen? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Het team van Hypotheek Visie Sittard
Achter deze gevel vinden de gesprekken plaats voor financieel advies.
Je advies is altijd persoonlijk

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren