sluiten
Home
Arnhem

Hypotheekadviseur Arnhem

Hypotheek Visie Arnhem

Welkom bij Hypotheek Visie Arnhem. Vlak naast het Rembrandt Theater aan het Velperplein staat de koffie voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 026 - 750 27 27
Wonen in de regio Arnhem. Bespreek met je adviseur de mogelijkheid voor een hypotheek | fotocredit Martijn Baudoin

4,9 in Google

Hypotheek Visie Arnhem

 • Team Hypotheek Visie Arnhem heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Ons team van onafhankelijke adviseurs helpt je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Arnhem ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur

Adres

Velperplein 11
6811 AG Arnhem (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Martin Boer

Hypotheekadviseur

Nicky Lam

Commercieel Assistent

Nicky Lam

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Arnhem

  Als starter is het niet altijd makkelijk om een hypotheek te krijgen, maar het is zeker niet onmogelijk. Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden waarmee je net dat extra zetje krijgt om je eerste huis te kopen? Bij Hypotheek Visie Arnhem helpen wij jou graag met het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Bereken jouw maximale hypotheek bij ons en ontdek wat er mogelijk is. Waarom nog langer huren als je ook kunt kopen? Maak snel een afspraak en start met het waarmaken van je woondroom!

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met Hypotheek Visie Arnhem. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Arnhem. Onze adviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch is het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Arnhem denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Leven in Arnhem

  Houd je van een bruisend stadsleven maar ook van veel groen om je heen? Dan is Arnhem een fijne stad om te wonen en leven. Dat Arnhem volop leeft, bewijzen onder andere de Rijnkade met de vele restaurantjes en terrasjes, het centrum waar je heerlijk kunt winkelen, lunchen, borrelen of dineren. Maar ook de vele evenementen die er plaatsvinden, zoals de koningsdagfeesten, het World Living Statues Festival,Fashion Design Festival Arnhem. In Arnhem is er altijd wel wat te doen. Een concert in het Gelredome, een bezoek aan Burgers’Zoo of het openluchtmuseum. Je hoeft je er geen moment te vervelen.
  De hoofdstad van de provincie Gelderland staat bekend als een van de groenste steden van Nederland. Dit komt onder andere door de ligging aan de rand van de Veluwe. Maar ook door de aanwezigheid van de prachtige stadsparken Sonsbeek en Park Zypendaal en de vele stadstuinen.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen in Arnhem

  Arnhem is onderverdeeld in 3 stadsdelen met elk haar eigen karakter: Arnhem-Noord, Arnhem Centrum en Arnhem-Zuid. In totaal kent de stad 24 wijken zoals Sonsbeek Noord, de Burgermeesterswijk, Presikhaaf, Klarendal, Rijkerswoerd en Schuytgraaf. Je kunt in Arnhem wonen midden in de stad in een karakteristieke woning of juist in een kindvriendelijke wijk of omgeven door natuur. Ook zelf bouwen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Arnhem biedt voor elke woonwens wat wils.

  Wil je graag in Arnhem wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Arnhem voor financieel advies.