sluiten
Home
Arnhem

Hypotheekadviseur Arnhem

Hypotheek Visie Arnhem

Welkom bij Hypotheek Visie Arnhem. Vlak naast het Rembrandt Theater aan het Velperplein staat de koffie voor je klaar.

Wonen in de regio Arnhem. Bespreek met je adviseur de mogelijkheid voor een hypotheek
10
Advieskeuze logo

(7 beoordelingen)

5,0 in Google

(6 reviews)
Reinier Gunneman heet je welkom bij Hypotheek Visie Arnhem

We helpen je graag met persoonlijk advies

Frank van de Logt

Hypotheekadviseur

 

Martin Boer

Hypotheekadviseur

 

Reinier Gunneman

Hypotheekadviseur

Reinier Gunneman

Iklil Taher

Managementassistent

 

Hypotheek Visie Arnhem

  • Franchisenemer Reinier Gunneman en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemer Reinier Gunneman en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Arnhem ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur

Adres

Velperplein 11
6811 AG Arnhem (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Arnhem

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met Hypotheek Visie Arnhem. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Arnhem. Onze adviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch is het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Arnhem denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Leven in Arnhem

Houd je van een bruisend stadsleven maar ook van veel groen om je heen? Dan is Arnhem een fijne stad om te wonen en leven. Dat Arnhem volop leeft, bewijzen onder andere de Rijnkade met de vele restaurantjes en terrasjes, het centrum waar je heerlijk kunt winkelen, lunchen, borrelen of dineren. Maar ook de vele evenementen die er plaatsvinden, zoals de koningsdagfeesten, het World Living Statues Festival,Fashion Design Festival Arnhem. In Arnhem is er altijd wel wat te doen. Een concert in het Gelredome, een bezoek aan Burgers’Zoo of het openluchtmuseum. Je hoeft je er geen moment te vervelen.
De hoofdstad van de provincie Gelderland staat bekend als een van de groenste steden van Nederland. Dit komt onder andere door de ligging aan de rand van de Veluwe. Maar ook door de aanwezigheid van de prachtige stadsparken Sonsbeek en Park Zypendaal en de vele stadstuinen.

Wonen in Arnhem

Arnhem is onderverdeeld in 3 stadsdelen met elk haar eigen karakter: Arnhem-Noord, Arnhem Centrum en Arnhem-Zuid. In totaal kent de stad 24 wijken zoals Sonsbeek Noord, de Burgermeesterswijk, Presikhaaf, Klarendal, Rijkerswoerd en Schuytgraaf. Je kunt in Arnhem wonen midden in de stad in een karakteristieke woning of juist in een kindvriendelijke wijk of omgeven door natuur. Ook zelf bouwen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Arnhem biedt voor elke woonwens wat wils.

Wil je graag in Arnhem wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Arnhem voor financieel advies. 

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren