sluiten
Home
Bollenstreek

Hypotheekadviseur Bollenstreek

Hypotheek Visie Bollenstreek

Welkom bij Hypotheek Visie in Sassenheim. Je vindt ons aan de Teylingerlaan, met onze moderne, open uitstraling dankzij de grote glazen pui. Binnen is het net zo gemoedelijk als buiten, en gaan we graag samen op zoek naar de meest passende hypotheek voor jou.

De bollenstreek ontleent haar naam aan de bloembollenindustrie.
10
Advieskeuze logo

(38 beoordelingen)

5,0 in Google

(2 reviews)
Jos van der Lans heet je welkom bij Hypotheek Visie Bollenstreek

Hypotheek Visie Bollenstreek

  • Franchisenemer Jos van der Lans heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Sassenheim helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Sassenheim ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Teijlingerlaan 12
2171 CB Sassenheim (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jos van der Lans

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Jos van der Lans

Fabian van der Lans

Commercieel Assistent

 
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Bollenstreek

Hypotheekadvies in Sassenheim / Bollenstreek

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Bollensteek. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Sassenheim

Wonen tussen de bloembollen. Steden als Amsterdam, Den Haag en Leiden binnen handbereik. Dichtbij de duinen en het strand van onder andere Noordwijk. Vlakbij recreatieplas de Kagerplassen. De ligging van het dorp Sassenheim is uitstekend. Dit en de gezellige dorpskern met winkels en horeca, een prachtig park en de aanwezigheid van veel voorzieningen maakt van Sassenheim een fijne plaats om te wonen. Wil je graag een huis kopen in Sassenheim of een andere plaats in de Bollenstreek? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Bollenstreek voor financieel advies.

Aan de gesprekstafel vinden de meeste adviesgesprekken plaats
de bollenstreek en bloemen is net als de adviseur en hypotheekadvies
binnenkijken: bij deze balie begint misschien wel de reis naar jouw nieuwe huis

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren