sluiten
Home
Bollenstreek

Hypotheekadviseur Bollenstreek

Hypotheek Visie Bollenstreek

Welkom bij Hypotheek Visie Bollenstreek. Je vindt ons aan de Teylingerlaan, met onze moderne, open uitstraling dankzij de grote glazen pui. Vanuit deze mooie locatie geven we je hypotheekadvies voor een woning in bijvoorbeeld Sassenheim, Voorhout of nieuwbouwproject Nieuw Boekhorst. Meer weten? Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0252 - 22 48 48
De bollenstreek ontleent haar naam aan de bloembollenindustrie.

5,0 in Google

Hypotheek Visie Bollenstreek

 • Franchisenemer Jos van der Lans heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Sassenheim helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Sassenheim ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Nieuw Boekhorst

Interesse in een woning in nieuwbouwwijk Nieuw Boekhorst? Als preferred partner van dit mooie nieuwbouwproject kijken we graag mee met jouw mogelijkheden.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Teijlingerlaan 12
2171 CB Sassenheim (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jos van der Lans

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Jos van der Lans

Fabian van der Lans

Commercieel Assistent

Fabian van der Lans

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in de Bollenstreek

  Ben je starter op de woningmarkt en wil je graag een huis kopen? Dan is een hypotheek nodig. Gelukkig zijn er voor starters op de woningmarkt verschillende mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Bij Hypotheek Visie Bollenstreek helpen wij jou graag met het vinden van de hypotheek die bij jou past. Bereken jouw maximale hypotheek bij ons en ontdek wat er mogelijk is. Waarom nog langer wachten met het kopen van je eigen huis? Maak snel een afspraak en realiseer jouw woondroom!

  Hypotheekadvies in Sassenheim / Bollenstreek

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Bollensteek. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Nieuwbouwproject Nieuw Boekhorst

  Er wordt in Voorhout flink gebouwd. Onder andere in Boekhorst worden er de komende 6-7 jaar zo'n 1350 woningen opgeleverd. Hypotheek Visie is nauw betrokken bij dit project en kan dus ook zorgen dat je met korte lijntjes in Nieuw Boekhorst kans kan maken op een woning.

  Het eerste deel dat opgeleverd wordt, wordt opgeleverd onder de naam Deelplan de Vijver. Hier komen zo'n 74 koopwoningen te staan. Meer weten over een woning in dit mooie nieuwbouwproject? Kom eens langs bij onze vestiging voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Sassenheim

  Wonen tussen de bloembollen. Steden als Amsterdam, Den Haag en Leiden binnen handbereik. Dichtbij de duinen en het strand van onder andere Noordwijk. Vlakbij recreatieplas de Kagerplassen. De ligging van het dorp Sassenheim is uitstekend. Dit en de gezellige dorpskern met winkels en horeca, een prachtig park en de aanwezigheid van veel voorzieningen maakt van Sassenheim een fijne plaats om te wonen. Wil je graag een huis kopen in Sassenheim of een andere plaats in de Bollenstreek? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Bollenstreek voor financieel advies.

  Aan de gesprekstafel vinden de meeste adviesgesprekken plaats
  de bollenstreek en bloemen is net als de adviseur en hypotheekadvies
  binnenkijken: bij deze balie begint misschien wel de reis naar jouw nieuwe huis