sluiten
Home
Borne

Hypotheekadviseur Borne

Hypotheek Visie Borne

Welkom bij Hypotheek Visie Borne. Vanuit Borne, net boven Hengelo, zetten we alles op alles om jou te voorzien van onafhankelijk en gunstig hypotheekadvies. Vanuit het oude Post en Telegraafkantoor bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Wil je graag wonen in Borne of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Borne voor financieel advies. | fotocredit Tubantia - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4966001
9,7
Advieskeuze logo

(181 beoordelingen)

in dit historische pand in Borne vind je de adviseurs van Hypotheek Visie

Hypotheek Visie Borne

  • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Borne helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.  Of deze woning nu in Borne ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Grotestraat 144
7622 GP Borne (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Martin Escher

Erkend Hypotheekadviseur

Martin Escher

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Bianca Uneken - Van Brummelen

Managementassistente

Bianca Uneken
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Borne

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Borne. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Borne.

Wonen en leven in Borne

Centraal in Twente ligt de gemeente Borne. Deze gemeente bestaat uit het dorp Borne en de dorpskernen Hertme en Zenderen. Borne is een geliefde plek om te wonen. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Borne heeft veel voorzieningen, ligt centraal en vlakbij het prachtige buitengebied De Groene Poort. Het dorp is een geliefd startpunt voor veel wandel- en fietsroutes. Wil je liever genieten van de rust? Ook dan kun je hier je hart ophalen.

Borne is verdeeld in zeven wijken met elk zijn eigen karakter:Borne Centrum, Bornsche Maten, Letterveld (Letterveld I / Letterveld II), Dikkerslaan - Molenkampsweg en omgeving, Tichelkamp, Stroom Esch, 't Wensink ('t Wensink Noord / 't Wensink Zuid / Zuid Esch).Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. In de jongste wijk van Borne, De Bornsche Maten wordt volop gebouwd.
Wil je graag wonen in Borne of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Borne voor financieel advies.

Detailfoto van de vestiging in Borne
detail van de buitenzijde. Hier vinden de gesprekken voor financieel advies plaats
Binnen voelt het als een gezellige woonkamer.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren