sluiten
Home
Borne

Hypotheekadviseur Borne

Hypotheek Visie Borne

Welkom bij Hypotheek Visie Borne. Vanuit Borne, net boven Hengelo, zetten we alles op alles om jou te voorzien van onafhankelijk en gunstig hypotheekadvies. Vanuit het oude Post en Telegraafkantoor bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 074 - 20 63 011
kantoor-borne

5,0 in Google

Hypotheek Visie Borne

 • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Borne helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.  Of deze woning nu in Borne ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Grotestraat 144
7622 GP Borne (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Bianca Uneken - Van Brummelen

Managementassistente

Bianca Uneken

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters: wat zijn de mogelijkheden?

  Als starter op de woningmarkt is het lastig om een hypotheek te krijgen. Toch zijn er mogelijkheden! Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden waarmee je net dat extra zetje krijgt om je eerste huis te kopen? Bij Hypotheek Visie Borne helpen wij jou graag met het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Bereken jouw maximale hypotheek bij ons en ontdek wat er mogelijk is. Stop met huren en start met kopen! Maak snel een afspraak en laat ons jou helpen met het verwezenlijken van je woondroom.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Borne. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Borne.

  Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor

  In Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor worden 70 energieneutrale woningen gebouwd. Voor zowel starters als doorstromers is nieuwbouwwijk Rozenvelden een mooie optie. Wil je hypotheekadvies over een woning in de nieuwbouwwijk Rozenvelden? Kom dan snel eens langs. De start van verkoop fase 1 is in September/Oktober 2023.

  Wonen en leven in Borne

  Centraal in Twente ligt de gemeente Borne. Deze gemeente bestaat uit het dorp Borne en de dorpskernen Hertme en Zenderen. Borne is een geliefde plek om te wonen. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Borne heeft veel voorzieningen, ligt centraal en vlakbij het prachtige buitengebied De Groene Poort. Het dorp is een geliefd startpunt voor veel wandel- en fietsroutes. Wil je liever genieten van de rust? Ook dan kun je hier je hart ophalen.

  Borne is verdeeld in zeven wijken met elk zijn eigen karakter:Borne Centrum, Bornsche Maten, Letterveld (Letterveld I / Letterveld II), Dikkerslaan - Molenkampsweg en omgeving, Tichelkamp, Stroom Esch, 't Wensink ('t Wensink Noord / 't Wensink Zuid / Zuid Esch).Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. In de jongste wijk van Borne, De Bornsche Maten wordt volop gebouwd.
  Wil je graag wonen in Borne of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Borne voor financieel advies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Detailfoto van de vestiging in Borne
  detail van de buitenzijde. Hier vinden de gesprekken voor financieel advies plaats
  Binnen voelt het als een gezellige woonkamer.