sluiten
Home
Enschede

Hypotheekadviseur Enschede

Hypotheek Visie Enschede

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie. In Enschede vind je ons aan de Haaksbergerstraat en in Hengelo aan de Deldenerstraat. Hier gaan we graag samen met jou opzoek naar de meest passende hypotheek voor jou.

Hypotheekadvies in Enschede | Door Richard Broekhuijzen - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=108196631
9,8
Advieskeuze logo

(409 beoordelingen)

4,9 in Google

(59 reviews)
Arno Poort heet je welkom bij Hypotheek Visie Enschede

Hypotheek Visie Enschede

 • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Enschede helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Enschede ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Haaksbergerstraat 354
7513 EJ Enschede (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Arno Poorthuis

Gecertificeerd Financieel Adviseur

Arno Poorthuis

Maurice Dijkstra

Adviseur

Maurice Dijkstra

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Esther Akdemir

Managementassistente

Esther Akdemir

Marije Volker

Managementassistente

Marije Volker

Marleen Verbaenen

Managementassistente

Marleen Verbaenen

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Enschede

  Wil jij als starter een eerste huis kopen in Enschede? Hypotheek Visie Enschede staat voor je klaar. Onze adviseurs kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je helpen bij het vinden van de beste hypotheek. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Ook daarover informeren wij je graag. Bereken je maximale hypotheek eenvoudig online en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Hypotheek Visie Enschede. Samen zorgen we ervoor dat jij straks zorgeloos kunt genieten van jouw droomhuis.

  Maak kennis met Harmen Kuipers

  Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen een begrip in de financiële markt. Hij stond aan de wieg van de vestigingen in Enschede en Hengelo. Ook behartigt hij de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en legt hij zijn ziel en zaligheid in het verder ontwikkelen van het franchiseconcept. Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

  Hypotheek oversluiten

  Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Enschede.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Enschede. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken, vermogensopbouw en pensioen vind je hier.

  Wonen en leven in Enschede

  Hou je van kunst, cultuur en uitgaan? In Enschede vind je het allemaal. Dit maakt het een leuke stad om in te wonen. Het is een moderne stad vol gezelligheid. Op de Oude markt wemelt het er van de gezellige terrasjes. De grootste stad van de provincie Overijssel biedt op het gebied van wonen veel diversiteit. Je kunt kiezen voor een nieuwbouwwijk. Maar wie liever voor een huis kiest met een historische uitstraling kan in Enschede ook prima terecht. Wil jij graag een huis kopen in Enschede? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Enschede aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Op de gevel van de vestiging in Enschede prijkt trots het oprichtingsjaar 1992
  Een kleurig bloemetje in de ontvangstruimte voor hypotheekadvies in Enschede
  De skyline van Enschede vind je aan de muur van een van de spreekkamers voor hypotheekadvies