sluiten
Home
Gouda

Hypotheekadviseur Gouda

Hypotheek Visie Gouda

Welkom bij Hypotheek Visie Gouda aan de Lage Gouwe. Het historische pand vind je op loopafstand van het stadhuisplein in het centrum van Gouda. Cees geeft te kennen waarvoor je bij hem aan het juiste adres bent: hypotheken, pensioenen, verzekeringen en kredieten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0182 - 52 08 80
hypotheekadvies in Gouda

5,0 in Google

Hypotheek Visie Gouda

 • Franchisenemer Cees Teerds en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Gouda helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Gouda ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Lage Gouwe 246
2801 LN Gouda (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Buiten kantoortijden op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Cees Teerds

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Cees Teerds

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters: de situatie in Gouda

  Als starter een eerste hypotheek krijgen kan lastig lijken, maar wij helpen je graag op weg. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies of dat in jouw gemeente ook het geval is. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Hypotheek Visie Gouda vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel een hypotheek afsluit.

  Wat houdt overwaarde in?

  Is je huis meer waard dan je hypotheek, dan heb je mogelijk overwaarde in de woning. Er zijn manieren om deze overwaarde te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of om te investeren in verduurzaming van de woning, Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van zonnepanelen. Of het isoleren van je woning. Of zelfs het plaatsen van een warmtepomp. Onze adviseur in Gouda heeft veel ervaring met het benutten van overwaarde, voor iedere situatie, om zo over extra geld te kunnen beschikken dat je kunt investeren. Maak snel een afspraak om te bekijken wat in jouw situatie het meest gunstig is!

  Verduurzaming voor inwoners van gemeente Gouda

  Inwoners van de gemeente Gouda kunnen gratis gebruikmaken van energie advies via de gemeente. Maar ook Hypotheek Visie Gouda heeft een netwerk van onafhankelijke energie-adviseurs die jou kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Energiebespaarders, die een berekening kunnen doen wat de meest passende bezuinigingen zijn in jouw situatie. Hypotheek Visie gaat vervolgens met jou aan de slag om te bekijken hoe je de financiering het beste rond kunt krijgen. Wij maken dit graag voor je inzichtelijk!

  Het meenemen van je Hypotheek

  Woon je al in Gouda en omstreken en ga je verhuizen, dan kijkt onze adviseur in Gouda graag met je mee of het mogelijk en interessant is om je huidige rente mee te verhuizen naar de nieuwe woning. Je kunt jouw huidige hypotheek meenemen onder bepaalde voorwaarden maar we kijken ook naar een extra lening voor een mogelijke verbouwing tijdens de verhuizing.

  Nieuwbouwwijken in Gouda

  Er wordt veel gebouwd in Gouda. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, kom dan eens langs bij onze onafhankelijke adviseur. Hij helpt je graag verder en denkt mee in mogelijkheden.

  - Nieuwbouw Gouda Westergouwe - fase 3 start bouw april 2023

  - Nieuwbouw Van Loon - fase 1 nu in de verkoop

  - Nieuwbouw Gouda-Oost - fase 1 in de verkoop

  - Livingstone Park Gouda

  - Leopold 1813 - vernieuwbouw vlakbij het centrum

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is momenteel nog steeds aan de lage kant. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Gouda maakt het graag voor je inzichtelijk.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Gouda

  Kaasstad en stroopwafelstad. Dat is Gouda. De stad waar de Goudse kaas voor het eerst werd verhandeld en waar nog elke week een kaasmarkt plaatsvindt. De stroopwafel zag in Gouda voor het eerst het levenslicht. Maar de stad in de provincie Zuid-Holland biedt natuurlijk veel meer. Het is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis. Je vindt er veel historische en monumentale panden waarvan het Oude Stadhuys op de markt misschien wel de bekendste is. Dit prachtige pand wordt omringd door gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden. In Gouda hoef je je niet te vervelen. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats, zoals Gouda bij kaarslicht en de Goudse Keramiekdagen. Houd je van de natuur? De stad is omringd door oude polders en de Reeuwijkse plassen liggen om de hoek. Wonen kan in de historische binnenstad, een kindvriendelijke woonwijk of kies je liever voor een nieuwbouwwijk? Gouda biedt het allemaal. Een huis kopen in Gouda? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Gouda aan het juiste adres.

  Hypotheekadviseur Cees Teerds in de gesprekskamer bij Hypotheek Visie Gouda
  Tekening van de vestiging van Hypotheek Visie Goude voor hypotheekadvies
  Brochure en pen in de ontvangstruimte voor hypotheekadvies