sluiten
Home
Haaksbergen

Hypotheekadviseur Haaksbergen

Hypotheek Visie Haaksbergen

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie Haaksbergen. In dit pittoreske dorpje tussen Enschede en Zutphen heeft Franchisenemer Harmen Kuipers genoeg kennis en expertise in huis om jou te voorzien van een gunstig hypotheekadvies.

Wonen en leven in Haaksbergen
9,8
Advieskeuze logo

(409 beoordelingen)

4,9 in Google

(19 reviews)
Welkom bij Hypotheek Visie Haaksbergen

Hypotheek Visie Haaksbergen

 • Franchisenemer Harmen Kuipers en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Haaksbergen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Haaksbergen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Lansinkstraat 54
7481 JM Haaksbergen (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Harmen Kuipers

Franchisenemer, gecertificeerd Financieel Planner

Harmen Kuipers

Arne van Dijk

Adviseur, Erkend Hypothecair Planner

Arne van Dijk

Maurice Dijkstra

Adviseur

Maurice Dijkstra

Zehra Ceben

Adviseur

Zehra Ceben

Sarah Howe

Managementassistente

Sarah Howe

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Mogelijkheden voor Starters

  Als starter een huis kopen in Haaksbergen? Bij Hypotheek Visie Haaksbergen helpen we je graag op weg. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies of dat in jouw gemeente ook het geval is. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Hypotheek Visie Haaksbergen vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel een hypotheek afsluit.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. In Haaksbergen denken we graag met je mee of dit voor jou ook relevant kan zijn.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Haaksbergen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Haaksbergen.

  Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor

  In Nieuwbouwwijk Rozenvelden in Goor worden 70 energieneutrale woningen gebouwd. Voor zowel starters als doorstromers is nieuwbouwwijk Rozenvelden een mooie optie. Wil je hypotheekadvies over een woning in de nieuwbouwwijk Rozenvelden? Kom dan snel eens langs. De start van verkoop fase 1 is in September/Oktober 2023.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van een hypotheekaanvraag, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Haaksbergen

  In het zuiden van Twente ligt de gemeente Haaksbergen. De gemeente bestaat naast Haaksbergen uit de twee kerkdorpen St. Isidorushoeve en Buurse.
  De aanwezigheid van vele voorzieningen, zoals een breed winkelaanbod, sportvoorzieningen en een theater zorgen ervoor dat Haaksbergen een fijne gemeente is om te wonen. Dit komt ook zeker door de aantrekkelijke ligging nabij natuurgebieden. Vlakbij Haaksbergen ligt Landgoed Lankheet. Een bosrijke omgeving waar je ook heide, vennen en hooilanden vindt.

  Haaksbergen is verdeeld in 8 wijken: Centrum Noordoost en Centrum Zuidwest, De Pas, De Veldmaat, Hassinkbrink, Langelo-Hanesch, ’t Wolferink en Zienesch-Wolferink. Elke wijk heeft zijn eigen karakter.

  Wil je graag een huis kopen in Haaksbergen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Haaksbergen voor onafhankelijk financieel advies.