sluiten
Home
Hoogeveen

Hypotheekadviseur Hoogeveen

Hypotheek Visie Hoogeveen

Welkom bij Hypotheek Visie Hoogeveen. Je vindt ons in een prachtig, monumentaal pand aan de Hendrik de Ruiterstraat in Assen. Binnen is het huiselijk gezellig. Onze lieve Beau, de kantoorhond, ligt bij de deur. Maar geen zorgen, hij doet je niets. Daar hebben we hem op getraind.

Hypotheek in Hoogeveen
7,4
Advieskeuze logo

(59 beoordelingen)

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Hoogeveen

Hypotheek Visie Hoogeveen

  • Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hoogeveen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hoogeveen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Hendrik de Ruiterstraat 5
9401 KT Assen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak geopend

We helpen je graag met persoonlijk advies

Henk Molenmaker

Franchisenemer, Hypotheekadviseur

Henk Molenmaker

Hennita Molenmaker

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Hennita Molenmaker
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Hoogeveen

Hypotheekadvies in Hoogeveen

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoogeveen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Hoogeveen kijken we graag met je mee zodat ook jij op je maandlasten kan besparen.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren