sluiten
Home
Hoogeveen

Hypotheekadviseur Hoogeveen

Hypotheek Visie Hoogeveen

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie Hoogeveen. Je vindt ons in een prachtig, monumentaal pand aan de Hendrik de Ruiterstraat in Assen. Binnen is het huiselijk gezellig. Onze lieve Beau, de kantoorhond, ligt bij de deur. Maar geen zorgen, hij doet je niets. Daar hebben we hem op getraind.

Hypotheek in Hoogeveen
6,7
Advieskeuze logo

(59 beoordelingen)

Henk en Hennita Molenmaker heten je welkom bij Hypotheek Visie Assen

Hypotheek Visie Hoogeveen

 • Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hoogeveen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hoogeveen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Hendrik de Ruiterstraat 5
9401 KT Assen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak geopend

We helpen je graag met persoonlijk advies

Henk Molenmaker

Franchisenemer, Hypotheekadviseur

Henk Molenmaker

Hennita Molenmaker

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Hennita Molenmaker

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Je eerste huis in Hoogeveen

  Als starter op de woningmarkt kun je bij ons terecht voor professioneel advies en hulp bij het verkrijgen van een hypotheek. Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Deze lening kan je helpen om de financiering rond te krijgen. Ook kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. En vergeet niet, op onze website kun je eenvoudig je maximale hypotheek berekenen.

  Hypotheekadvies in Hoogeveen

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoogeveen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Hoogeveen kijken we graag met je mee zodat ook jij op je maandlasten kan besparen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van een hypotheekaanvraag, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.