sluiten
Home Actueel
De vakantie zomercheck
Blog

De vakantie zomercheck

De vakantieperiode staat weer voor de deur. Ben jij al aan het aftellen? Zorg wel voor een goede voorbereiding. Hypotheek Visie geeft je graag enkele tips voor een zorgeloze vakantie.

Laatst gewijzigd

zondag 7 juli 2019

Een spaarpotje voor de vakantie

Ik spaar ieder jaar voor mijn vakantie. Dit keer is de bestemming Spanje. Voor mij werkt het om maandelijks een vast bedrag opzij te zetten en daarnaast een gedeelte van mijn vakantiegeld aan mijn vakantie te besteden. Zo zorg ik er altijd voor dat er wat geld overblijft. Vakantie vieren is leuk, maar het is nog leuker als je bij thuiskomt ook nog een buffer hebt. Voor andere onverwachte uitgaven bijvoorbeeld. Of als beginnetje voor de volgende vakantie!

Vakantie in eigen land

In Nederland is het heerlijk vertoeven in de zomer. Wat heb je dan nodig? Een tuin of balkon. Maak de buitenplaats gezellig met vrolijke bloemen, een heerlijke loungeset of een zwembad. Kan jouw tuin een opknapbeurt gebruiken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een tuinverbouwing te financieren.

De deur uit? Inbraakpreventie!

Ga je op vakantie, dan is dit een goed moment om na te denken over inbraakpreventie.

Je wilt tenslotte geen ongewenste gasten in je huis. Een mooie bijkomstigheid is dat je voor sommige preventiemaatregelen, zoals hang- en sluitwerk, rolluiken en alarminstallaties, korting krijgt op je opstalverzekering.

Verzekeringen afsluiten

Je kunt je geboekte vakantie kosteloos annuleren met een annuleringsverzekering, maar nog belangrijker is de reisverzekering. Ook voor medische kosten. De reguliere zorgverzekering dekt namelijk niet alle kosten welke gemaakt worden in het buitenland.

Bij Hypotheek Visie kun je naast hypotheken ook terecht voor een reisverzekering, en informatie omtrent andere financiële producten.

Maak een afspraak bij een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Fijne vakantie!

Bonita Verberne is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel