sluiten
Home Actueel
Sluit nu ook je schadeverzekeringen af via Hypotheek Visie
Nieuws

Sluit nu ook je schadeverzekeringen af via Hypotheek Visie

Hypotheek Visie wil dat verzekeringen een belangrijk onderdeel zijn van het adviestraject. Daarom hebben alle vestigingen van de franchiseketen sinds 1 april een koppeling met serviceprovider Risk. Via deze partij kunnen we schadeverzekeringen voor je woning regelen, maar ook energie, internet en telefonie.

Hypotheek Visie

donderdag 2 april 2020

Vanaf vandaag kunnen onze hypotheekadviseurs je naast hypotheekadvies ook een schadepakket aanbieden. Raj Singh, mede-eigenaar Hypotheek Visie: “Schade is altijd een ondergeschoven kindje geweest. Ongeveer 80 tot 90 procent van de adviseurs deed niets met schadeverzekeringen. Er waren wel vestigingen die op individuele basis contact hadden met een serviceprovider. Alle 60 vestigingen van Hypotheek Visie kunnen nu gebruik maken van Risk.”

Ook energie, internet en telefonie

Hypotheek Visie maakt niet alleen gebruik van de verzekeringkoppeling met Risk. Er kan klanten via de nieuwe koppeling ook een aanbod worden gedaan voor energie, internet en telefonie. Als klant van Hypotheek Visie zie je in de klantomgeving Mijn Visie, product van het abonnement Financieel Visie+, een overzicht van diensten die je via Hypotheek Visie hebt afgesloten.

Verzekeringen regelen

Wil je ook advies over je verzekeringen, energiecontract of internet en telefonie? Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie kan voor jouwsituatie berekenen of oversluiten voordelig is of nieuwe contracten afsluiten. Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel