sluiten
Home
Rotterdam Vasteland

Hypotheekadviseur Rotterdam Vasteland

Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland

Welkom bij Hypotheek Visie in Rotterdam aan de Vasteland. Je vindt ons aan een bruisende boulevard met een grote diversiteit aan winkels. We zijn sinds 2007 gevestigd in deze straat, maar zijn sinds 2017 in dit pand getrokken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 010 - 240 99 44
Vlak bij de Erasmusbrug ligt het winkelgebied Vasteland

3,9 in Google

Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland

 • Franchisenemer Edwin Tuijt en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Rotterdam Vasteland helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Rotterdam ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Vasteland 44
3011 BM Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
10:00 - 16:00

* buiten kantoortijden (09:00 tot 18:00) alleen op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Edwin Tuijt

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Edwin Tuijt

Jolanda Mulder

Managementassistente

Jolanda Mulder

Sylvia Tuijt - van Hilten

Managementassistente

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Rotterdam Vasteland

Financieel Adviseur Rotterdam Vasteland

Een financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen bij ons/op deze vestiging. Aan de rand van het centrum naast de Erasmusbrug heeft onze vestiging een perfecte ligging in de bruisende en zeer levendige stad Rotterdam. Er is veel te doen in de buurt dus je vervelen is onmogelijk. Ons team is zeer gedreven en dat voelen de klanten ook. Omdat wij merken dat onze gedrevenheid en passie voor de klanten zeer wordt gewaardeerd, willen wij graag groeien met iemand van jouw kaliber. Snel eens praten met elkaar?

Locatie: Rotterdam

Aantal uur: 40

Opleidingsniveau: HBO

Geplaatst op: 24 juni 2024

  Starters in Rotterdam Vasteland

  Als starter kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Gelukkig bieden sommige gemeentes startersleningen aan en wij weten precies of jouw gemeente hier ook aan mee doet. Van huur naar koop gaan kan voordelig zijn, zo bouw je namelijk vermogen op. Wist je dat er ook mogelijkheden zijn voor extra financiering als starter, zoals bijvoorbeeld een schenking van ouders of familie? Natuurlijk heeft niet iedereen deze luxe, maar er zijn genoeg andere manieren om extra financiering te verkrijgen. Wij helpen je graag om de juiste hypotheek en rente te vinden die bij jouw situatie past.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wonen en leven in Rotterdam

  Rotterdam. Havenstad. Maasstad. Een stad die opvalt. Niet op de laatste plaatst om zijn architectuur. De Markthal, het nieuwe Centraal Station, de Rotterdam, de Euromast en de Kubuswoningen zijn slechts een aantal bekende opvallende gebouwen. De stad leeft! Op zoek naar rust? Dat kan in de diverse parken. Wonen aan het water, in de bruisende binnenstad of een rustige woonwijk. In een nieuwbouwhuis of karakteristieke woning. Rotterdam biedt het allemaal. Wil je graag je eerste huis kopen in Rotterdam? Of verhuizen naar deze wereldstad? Maak dan voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Binnenkijken bij Rotterdam Vasteland.
  De trofee van de mooiste vestiging heeft een ereplaatsje op de balie
  Een kijkje bij een van de spreekkamers. Smaakvolle raamfolie gevuld met leuke spreekwoorden zorgen voor maximale privacy tijdens je persoonlijke financiële gesprekken