sluiten
Home
Voorschoten

Hypotheekadviseur Voorschoten

Hypotheek Visie Voorschoten

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Voorschoten. Op de hoek van de Schoolstraat en Pauwenstraat vind je ons kantoor waar we altijd opzoek zijn om voor jou de best passende hypotheek te vinden.

Rijk wonen in Voorschoten dankzij het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten | By Marianne Cornelissen-Kuyt - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62644952
9,9
Advieskeuze logo

(70 beoordelingen)

4,9 in Google

(70 reviews)
Franchisenemer Pim Weldema heet je welkom bij Hypotheek Visie Voorschoten

Hypotheek Visie Voorschoten

 • Franchisenemer Pim Weldema heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Voorschoten helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Voorschoten ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis.

Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Schoolstraat 218
2252 CP Voorschoten (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Pim Weidema

Erkend Hypothecair Planner, Erkend Hypotheekadviseur

Pim Weidema

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Eerste huis kopen in Voorschoten

  Als starter een hypotheek krijgen kan lastig lijken, maar wij bij Hypotheek Visie Voorschoten staan voor je klaar. Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies of dit ook in jouw gemeente het geval is. Bovendien is het in veel situaties voordeliger om van huur naar koop te gaan. Onze tip voor starters is om te kijken naar de mogelijkheid van een NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Dit kan ervoor zorgen dat je een lagere rente betaalt. Wij helpen je graag met het vergelijken van de verschillende hypotheken en rentes die het beste passen bij jouw situatie.

  Hypotheek meeverhuizen in Voorschoten

  Woon je in Voorschoten en heb je op dit moment een hypotheek met een lage rente? En denk je erover na om te verhuizen? Dan zijn er mogelijkheden om jouw hypotheek mee te nemen. Elke bank heeft hiervoor zijn eigen spelregels. Deze zijn vaak complex. Het is daarom verstandig hierover van te voren in gesprek te gaan met je financieel adviseur. In ons kantoor Voorschoten helpen wij je graag verder om jou inzicht te geven in alle mogelijkheden. Er kan vaak meer dan je denkt. Door onze contacten met makelaarskantoor van Stralen kan ik je een vrijblijvende waardebepaling aanbieden. Maak snel een afspraak om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

  Vergunning

  AFM
  Hypotheekadviseurs moeten betrouwbaar en geschikt zijn voor het geven van hypotheekadvies. Voor het geven van hypotheekadvies heeft een hypotheekadviseur in Nederland daarom een AFM vergunning nodig. Hypotheek Visie Voorschoten heeft via de centrale Hypotheek Visie organisatie een AFM vergunning. Het WFT-vergunningnummer is 12011101. 

  Kifid
  Wij doen er alles aan om je in begrijpelijke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn rondom de hypotheek en verwante financiële producten in jouw financiële situatie. Wij zijn overtuigd van ons goede advies en daarom ook aangesloten bij het Kifid. Hier kun je terecht als je niet tevreden bent over onze werkwijze. 

  KiFiDHypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds niet erg hoog. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je binnenkort hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur in Voorschoten kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Voorschoten maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten.

  Wonen en leven in Voorschoten

  Een sfeervol dorp met een rijke historie, dat is Voorschoten. Het dorp heeft veel monumentale panden waarvan Kasteel Duivenvoorde en de Zilverfabriek de bekendste zijn. Het dorp grenst in het noorden aan Leiden, in het westen aan Wassenaar en in het zuiden en oosten aan Leidschendam-Voorburg. 
  Voorschoten kent genoeg vertier. Je vindt er restaurants en cafés en een gezellige winkelstraat.
  Wie houdt van wintersport en natuur kan zijn hart ophalen. Heerlijk zeilen of varen bij recreatiegebied Vlietland of ontspannen wandelen door de bossen en duinen van Park Hollandse Duinen.

  Voorschoten is verdeeld in verschillende wijken. Adegeest, Bijdorp, Bloemenwijk, Boschgeest, Centrum, Dobbewijk, Krimwijk, Nassauwijk, Noord-Hofland, Starrenburg en Vlietwijk. Elk wijk heeft zijn eigen karakter. Wil je graag een huis kopen in Voorschoten of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten voor financieel advies. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht naar een woning een stuk makkelijker.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Franchisenemer Pim Weldema tijdens zijn bezoek aan een andere vestiging