sluiten
Home
Amersfoort Het Masker

Hypotheekadviseur Amersfoort Het Masker

Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker

Welkom bij Hypotheek Visie in Amersfoort. Je vindt ons aan het Masker in een oud bankkantoor. Dat zie je terug in onze entree, waar een grote balie van warm hout je verwelkomt. Binnen hebben we het interieur een open karakter gegeven. De koffie staat voor je klaar.

Koppelpoort Amersfoort | fotocredits: Bert - This file has been extracted from another file, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11420059
8,7
Advieskeuze logo

(231 beoordelingen)

3,8 in Google

(8 reviews)
Peter ter Harmsel heet je welkom bij Hypotheek Visie Amersfoort

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter ter Harmsel

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Peter ter Harmsel

Marcel Deerenberg

Hypotheekadviseur

Marcel Deerenberg

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Elles Paanakker

Managementassistente

Elles Paanakker

Jacqueline van Os

Managementassistente

Jacqueline van Os

Jolanda ter Harmsel

Managementassistente

Jolanda ter Harmsel

Hypotheek Visie Amersfoort

  • Franchisenemer Peter ter Harmsel en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Amersfoort helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.  Of deze woning nu in Amersfoort ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Het Masker 246
3823 GX Amersfoort (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 14:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager op dit moment is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amersfoort denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amersfoort Noord or somewhere else in the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. 

Read more about buying a house in the Netherlands  >

Wonen en leven in Amersfoort

Amersfoort ligt zeer centraal in Nederland. Met drie stations en twee grote snelwegen is Amersfoort goed bereikbaar. Dit is ook een van de redenen waarom het een ideale stad is om te wonen. Maar er is meer dat Amersfoort aantrekkelijk maakt. Het is een stad met alle bijbehorende voorzieningen, maar wel met een dorps karakter. De binnenstad ademt een en al historie uit: de Koppelpoort, onderdeel van de voormalige stadsmuur, de Onze Lieve Vrouwetoren, grachten en andere monumentale panden.

Het zal geen verrassing zijn, dat de mogelijkheden op het gebied van wonen in Amersfoort groot zijn. Wonen in de rustige wijk Randenbroek, de sociale volkswijk Soesterkwartier, de binnenstad, het Vermeer- en Leusderkwartier of de groene wijk Bergkwartier. Ook het Noorden van Amersfoort kent diverse leuke wijken met elk haar eigen karakter. Hoogland, Kattenbroek, Nieuwland, Vathorst-Hooglanderveen, Zielhorst.

Als je plannen hebt om een huis te kopen in Amersfoort is het belangrijk dat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak daarom een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Amersfoort. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum Emiclaer.

Hypotheek Visie Amersfoort
Hypotheekadvies in Amersfoort
Hypotheekgesprek Amersfoort

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren