sluiten
Home
Amersfoort

Hypotheekadviseur Amersfoort

Welkom bij Hypotheek Visie Amersfoort

Welkom bij Hypotheek Visie in Amersfoort. Je vindt ons aan het Masker in een oud bankkantoor. Dat zie je terug in onze entree, waar een grote balie van warm hout je verwelkomt. Ook voor het afsluiten van jouw verzekeringen kun je terecht bij Hypotheek Visie. De koffie staat voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 033 - 455 54 01
Koppelpoort Amersfoort | fotocredits: Bert - This file has been extracted from another file, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11420059

4,0 in Google

Hypotheek Visie Amersfoort

 • Het team van Hypotheek Visie in Amersfoort heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Amersfoort helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.  Of deze woning nu in Amersfoort ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Onze experts op het gebied van schadeverzekeringen en schademeldingen is 033 – 2050879.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Het Masker 246
3823 GX Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 14:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Erwin Smeink

Vestigingsleider

Erwin Smeink

Hans de Kruijf

Erkend Hypotheekadviseur

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters en de mogelijkheden

  Als starter op de woningmarkt wil je natuurlijk graag weten wat je mogelijkheden zijn voor het financieren van je eerste huis. Wist je dat sommige gemeenten een starterslening aanbieden? Onze hypotheekadviseurs bij Hypotheek Visie Amersfoort kennen de regels en helpen je graag bij het aanvragen van een dergelijke lening. Bovendien kan het, zeker op de lange termijn, voordeliger zijn om van huur naar koop over te stappen. Wil jij weten wat jouw maximale hypotheek is? Bereken deze dan op onze website en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

  Verzekeringen in Amersfoort

  Bij Hypotheek Visie in Amersfoort kun je ook terecht voor het afsluiten van je verzekeringen. Nico Voshol, Financieel expert, kijkt graag met je mee. Maak snel een afspraak om te kijken hoe we jou kunnen helpen!

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager op dit moment is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amersfoort denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Expat and buying a house in the Netherlands

  Are you an expat? And do you want to buy a house in Amersfoort Noord or somewhere else in the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. 

  Read more about buying a house in the Netherlands  >

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Amersfoort

  Amersfoort ligt zeer centraal in Nederland. Met drie stations en twee grote snelwegen is Amersfoort goed bereikbaar. Dit is ook een van de redenen waarom het een ideale stad is om te wonen. Maar er is meer dat Amersfoort aantrekkelijk maakt. Het is een stad met alle bijbehorende voorzieningen, maar wel met een dorps karakter. De binnenstad ademt een en al historie uit: de Koppelpoort, onderdeel van de voormalige stadsmuur, de Onze Lieve Vrouwetoren, grachten en andere monumentale panden.

  Het zal geen verrassing zijn, dat de mogelijkheden op het gebied van wonen in Amersfoort groot zijn. Wonen in de rustige wijk Randenbroek, de sociale volkswijk Soesterkwartier, de binnenstad, het Vermeer- en Leusderkwartier of de groene wijk Bergkwartier. Ook het Noorden van Amersfoort kent diverse leuke wijken met elk haar eigen karakter. Hoogland, Kattenbroek, Nieuwland, Vathorst-Hooglanderveen, Zielhorst.

  Als je plannen hebt om een huis te kopen in Amersfoort is het belangrijk dat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak daarom een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Amersfoort. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum Emiclaer.