sluiten
Home
Ede

Hypotheekadviseur Ede

Hypotheek Visie Ede

Welkom bij Hypotheek Visie in Ede. Gespecialiseerd in het geven van financieel advies bij Hypotheken. Onze vestiging bevindt zich aan de Molenstraat, nabij het Historisch Museum.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0318 - 54 87 78

5,0 in Google

Hypotheek Visie Ede

 • Franchisenemer Martin van de Bunt en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Ede helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Ede, in Lunteren, of aan de andere kant van het land ligt.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Molenstraat 45
6711 AW Ede (Gelderland)

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30

Dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

* op afspraak geopend

We helpen je graag met persoonlijk advies

Martin van de Bunt

Franchisenemer, financieel adviseur

Martin-van-de-bunt

Gerda van de Bunt

Managementassistente

gerda-van-de-bunt

Ryan Visser

Commercieel Assistent

Ryan-visser

Sjoerd van de Bunt

Commercieel Assistent

Sjoerd-van-de-bunt

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Ede

  Bij Hypotheek Visie Ede begrijpen we dat het als starter niet eenvoudig is om een hypotheek te krijgen. Gelukkig zijn er mogelijkheden, zoals een starterslening die sommige gemeentes aanbieden. Wij weten precies of dit ook in jouw gemeente zo is. Daarnaast kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Onze tip voor starters is om een financieel plan te maken en je goed te verdiepen in de hypotheekmogelijkheden. Bij Hypotheek Visie Ede helpen we je graag met het vergelijken van de beste hypotheek en rente voor jouw situatie. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Kangoeroewoning: een oplossing

  Deze casus is op waarheid berust, maar de bedragen zijn fictief. Martin van de Bunt, van Hypotheek Visie in Veenendaal en Ede hielp ze aan hun droomhypotheek.

  Bij deze case zijn 2 stellen, en daarmee 4 personen betrokken. Het betreft een relatie in de familiesfeer: ouders met dochter en schoonzoon. Hierna te noemen seniorstel en juniorstel. Hypotheek Visie begeleidde hen aan hun droomwoning.

  Een seniorstel droomde al jaren van een woning op het platteland waar ze hun oude dag konden slijten, omringd door natuur en hun dochter en schoonzoon in de buurt. De dochter en schoonzoon zagen er ook naar uit om met hun (schoon)ouders samen een groter, gezamenlijk pand te kopen. Na lang zoeken vonden ze hun droompand op de Veluwe.

  Het seniorstel beschikte over ruim €400.000 overwaarde en het juniorstel over ruim €150.000 overwaarde. Dit bood veel mogelijkheden voor de koop. De woning werd aangekocht voor €1.200.000,- en moest voor een groot deel worden gefinancierd.

  Het financiële traject was complex omdat het om 4 debiteuren ging, waarvan er 3 inkomen hebben en beide stellen een pand met overwaarde hadden. Er is eigenlijk geen bank die beide aspecten accepteert. Daarom heeft het seniorstel besloten hun overwaarde in te brengen en naast de hypotheek een overbruggingslening aan te gaan, en voor het juniorstel is naast de hypotheek een passende creatieve oplossing gevonden.

  De twee leningen zijn samengevoegd tot één totaalbedrag en zo konden ze de financiering rond krijgen. De ‘moederwoning’ is toebedeeld aan het juniorstel, mede met het oog op een toekomstig gezin. Vooral in de moederwoning moest er nog geklust worden. Ook hebben beiden de panden verduurzaamd. Warmtepompen werden geïnstalleerd en beide woning werden voorzien van voldoende zonnepanelen.

  Voor de senioren is deze stap een enorm voordeel in de maandlast. Die is nu nog geen €200,- per maand. Hierdoor is meneer van het seniorenstel inmiddels minder gaan werken. Hij denkt nu zelfs aan een vervroegd pensioen. Een prachtig voorbeeld van het creatief inzetten van woninggrond en voor alle betrokkenen de ideale uitkomst. Wat wil je nog meer?

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Dit doen we bij Hypotheek Visie Ede erg vaak.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Ede maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Ede staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

  Wonen en leven in Ede

  Ede is een stad gelegen op de Veluwe, omringd door prachtige natuurgebieden. Het is een stad met veel groen en ruimte, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. In Ede vind je diverse leuke winkelstraten en gezellige cafés en restaurants. Ook is er volop keuze uit culturele activiteiten, zoals het Kröller-Müller Museum in Otterlo (op rij-afstand) of het Openluchttheater Ede.

  In Ede zijn er verschillende wijken waar je goed kunt wonen, zoals Veldhuizen, Ede-Zuid, en de wijk Rietkampen. En binnenkort wordt er in de wijk Kernhem een nieuw project opgeleverd: De Driesprong. Dit nieuwbouwproject is gelegen aan de rand van de wijk, vlakbij het mooie buitengebied.

  Als je op zoek bent naar een hypotheek in Ede en omgeving, dan ben je bij Hypotheek Visie Ede aan het juiste adres. Onze adviseurs kennen de regio goed en kunnen je uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor jouw situatie. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  veenendaal-kantoor
  Ook bij de Hypotheek Visie Veenendaal staat onze belofte altijd centraal
  Even wachten of een informeel gesprek? In dit hoekje kan je lekker tot rust komen