sluiten
Home
Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheek Visie Veenendaal

Welkom bij Hypotheek Visie in Veenendaal. Vanaf ons kantoor heb je uitzicht op het beroemde Zwaaiplein dat rond 1550 nog water was. Je ziet in ons pand de historie hangen. We gaan graag met je op zoek naar de best passende hypotheek voor jou.

Midden in Foodvalley kan je de vestiging van Hypotheek Visie Veenendaal vinden | Door Michielverbeek - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21340573
9,7
Advieskeuze logo

(459 beoordelingen)

4,8 in Google

(58 reviews)
Martin van de Bunt staat voor je klaar voor financieel advies

Hypotheek Visie Veenendaal

  • Franchisenemer Martin van der Bunt en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Veenendaal helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Veenendaal ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Verlaat 3
3901 RD Veenendaal (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30

Dinsdag
09:00 - 20:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 20:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

* dinsdagavond en donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Martin van de Bunt

Franchisenemer, financieel adviseur

Martin van de Bunt

Christa van de Kleut-Beukhof

Managementassistente

Christina van de Kleut-Beukhof

Gerda van de Bunt

Managementassistente

Gerda van de Bunt

Vacature voor vestiging Veenendaal

Commercieel Assistent Hypotheken Veenendaal

Centraal in Veenendaal is de vestiging van Hypotheek Visie gelegen met Martin als ondernemer met passie voor het vak. Als Commercieel Assistent krijg je de gelegenheid om te leren van de ‘professional’ zodat jij jouw kennis kunt verbreden.

Locatie: Veenendaal

Geplaatst op: 6 februari 2023

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Veenendaal

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Veenendaal maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Veenendaal staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Wonen en leven in Veenendaal

Centraal in Nederland, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei ligt Veenendaal. Mede dankzij deze ligging is het dorp, want Veenendaal heeft nooit stadsrechten ontvangen, een aantrekkelijke plek om te wonen. Ondanks het dorpse karakter heeft Veenendaal veel stadse faciliteiten. Een groot winkelhart, horeca en een groot sport- en verenigingsleven. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Bestaande woningen in een kindvriendelijke wijk, maar ook verschillende nieuwbouwprojecten als het Stationskwartier, Veenendaal-Oost en De Veense Poort. Er worden woningen in verschillende stijlen gebouwd. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil je graag wonen in Veenendaal? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Veenendaal voor financieel advies.

Het team van Hypotheek Visie Veenendaal staat voor je klaar
Even wachten of een informeel gesprek? In dit hoekje kan je lekker tot rust komen
Ook bij de Hypotheek Visie Veenendaal staat onze belofte altijd centraal

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren