sluiten
Home
Veenendaal

Hypotheekadviseur Veenendaal

Hypotheek Visie Veenendaal

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Veenendaal. Vanaf ons kantoor heb je uitzicht op het beroemde Zwaaiplein dat rond 1550 nog water was. Je ziet in ons pand de historie hangen. We gaan graag met je op zoek naar de best passende hypotheek voor jou.

Midden in Foodvalley kan je de vestiging van Hypotheek Visie Veenendaal vinden | Door Michielverbeek - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21340573
9,8
Advieskeuze logo

(463 beoordelingen)

4,8 in Google

(87 reviews)
Martin van de Bunt staat voor je klaar voor financieel advies

Hypotheek Visie Veenendaal

 • Franchisenemer Martin van der Bunt en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Veenendaal helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Veenendaal ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Verlaat 3
3901 RD Veenendaal (Utrecht)

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30

Dinsdag
09:00 - 20:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 20:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

* dinsdagavond en donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Martin van de Bunt

Franchisenemer, financieel adviseur

Martin-van-de-bunt

Gerda van de Bunt

Managementassistente

gerda-van-de-bunt

Ryan Visser

Commercieel Assistent

Ryan-visser

Sjoerd van de Bunt

Commercieel Assistent

Sjoerd-van-de-bunt

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Veenendaal

  Als starter een hypotheek krijgen kan lastig lijken, maar wij bij Hypotheek Visie Veenendaal staan voor je klaar! Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies of dit ook het geval is in jouw gemeente en helpen je graag verder. Bovendien is het in veel situaties voordeliger om van huur naar koop te gaan. Als starters is het altijd goed om eerst te kijken naar jouw financiële situatie en eventuele subsidies en kortingen waar je voor in aanmerking komt. Zo weet je precies welke woning met welke hypotheek aansluit bij jouw situatie. Wij helpen je graag met het vergelijken van de verschillende hypotheken en rentes. Kom langs bij Hypotheek Visie Veenendaal en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Veenendaal maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Veenendaal staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

  Kangoeroewoning: een oplossing

  Deze casus is op waarheid berust, maar de bedragen zijn fictief. Martin van de Bunt, van Hypotheek Visie in Veenendaal en Ede hielp ze aan hun droomhypotheek.

  Bij deze case zijn 2 stellen, en daarmee 4 personen betrokken. Het betreft een relatie in de familiesfeer: ouders met dochter en schoonzoon. Hierna te noemen seniorstel en juniorstel. Hypotheek Visie begeleidde hen aan hun droomwoning.

  Een seniorstel droomde al jaren van een woning op het platteland waar ze hun oude dag konden slijten, omringd door natuur en hun dochter en schoonzoon in de buurt. De dochter en schoonzoon zagen er ook naar uit om met hun (schoon)ouders samen een groter, gezamenlijk pand te kopen. Na lang zoeken vonden ze hun droompand op de Veluwe.

  Het seniorstel beschikte over ruim €400.000 overwaarde en het juniorstel over ruim €150.000 overwaarde. Dit bood veel mogelijkheden voor de koop. De woning werd aangekocht voor €1.200.000,- en moest voor een groot deel worden gefinancierd.

  Het financiële traject was complex omdat het om 4 debiteuren ging, waarvan er 3 inkomen hebben en beide stellen een pand met overwaarde hadden. Er is eigenlijk geen bank die beide aspecten accepteert. Daarom heeft het seniorstel besloten hun overwaarde in te brengen en naast de hypotheek een overbruggingslening aan te gaan, en voor het juniorstel is naast de hypotheek een passende creatieve oplossing gevonden.

  De twee leningen zijn samengevoegd tot één totaalbedrag en zo konden ze de financiering rond krijgen. De ‘moederwoning’ is toebedeeld aan het juniorstel, mede met het oog op een toekomstig gezin. Vooral in de moederwoning moest er nog geklust worden. Ook hebben beiden de panden verduurzaamd. Warmtepompen werden geïnstalleerd en beide woning werden voorzien van voldoende zonnepanelen.

  Voor de senioren is deze stap een enorm voordeel in de maandlast. Die is nu nog geen €200,- per maand. Hierdoor is meneer van het seniorenstel inmiddels minder gaan werken. Hij denkt nu zelfs aan een vervroegd pensioen. Een prachtig voorbeeld van het creatief inzetten van woninggrond en voor alle betrokkenen de ideale uitkomst. Wat wil je nog meer?

  Wonen en leven in Veenendaal

  Centraal in Nederland, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei ligt Veenendaal. Mede dankzij deze ligging is het dorp, want Veenendaal heeft nooit stadsrechten ontvangen, een aantrekkelijke plek om te wonen. Ondanks het dorpse karakter heeft Veenendaal veel stadse faciliteiten. Een groot winkelhart, horeca en een groot sport- en verenigingsleven. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Bestaande woningen in een kindvriendelijke wijk, maar ook verschillende nieuwbouwprojecten als het Stationskwartier, Veenendaal-Oost en De Veense Poort. Er worden woningen in verschillende stijlen gebouwd. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil je graag wonen in Veenendaal? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Veenendaal voor financieel advies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  veenendaal-kantoor
  Even wachten of een informeel gesprek? In dit hoekje kan je lekker tot rust komen
  Hypotheek Visie in Ede