sluiten
Home
in Amsterdam

Hypotheekadviseur in Amsterdam

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Amsterdam

De Amsterdamse woningmarkt is volop in beweging. Wil je in 2024 een huis kopen in Amsterdam? Dan is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Amsterdam helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden. Hypotheek Visie heeft 4 vestigingen in onze hoofdstad, waardoor wij altijd bij je in de buurt zijn.

Meer dan 50 vestigingen

Altijd bij jou in de buurt

Persoonlijk advies

We helpen je in begrijpelijke taal

40+ Hypotheekverstrekkers

Grootste aanbod en de scherpste prijs

Vestigingen van Hypotheek Visie in Amsterdam

Amsterdam Vijzelstraat

Vijzelstraat 79C, Amsterdam

Sander voordeur Diemen

Diemen

Diemen Holland Park / Piet Mondriaansingel 287, Diemen

Amsterdam Nieuw-West

Tussen Meer 286, Amsterdam

Amsterdam Buikslotermeerplein

Buikslotermeerplein 158, Amsterdam

Hypotheek Visie is jouw hypotheekadviseur in Amsterdam

Onze financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een hypotheek, verzekeringspakket en pensioenplan. Jouw persoonlijke situatie is daarbij altijd het uitgangspunt. Onze adviseurs nemen de tijd om jou en je wensen te begrijpen. Alleen zo kunnen we je het allerbeste advies geven.

In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek bespreken we jouw situatie. We kijken niet alleen naar je huidige situatie, maar houden ook rekening met zaken die in de toekomst kunnen gaan spelen. Samen met je adviseur kies je vervolgens welke hypotheek het beste bij jou past. Onze adviseur regelt vervolgens het afsluiten van jouw hypotheek in Amsterdam.

Wonen en leven in Amsterdam

Amsterdam. De bruisende hoofdstad van ons land. De stad waar je je nooit verveelt. Een stad met meerdere gezichten. Het is een populaire stad om te wonen. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Amsterdam kent vele wijken en buurten met elk zijn eigen karakter. De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen middenin de stad in een karakteristieke pand tot aan een nieuwbouwwoning in het opkomende Amsterdam Noord of een door groen omringde rijtjeswoning in Amsterdam Nieuw West.

Je eerste huis kopen in Amsterdam

Voor het eerst een huis kopen is leuk maar ook wel spannend. Er is veel geld mee gemoeid. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Hoeveel kan ik lenen? Waar moet ik allemaal op letten? In het grote doolhof wijzen de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Amsterdam je graag de weg.

Hoeveel kun je lenen?

Voordat je start met je zoektocht is het eerst verstandig om te weten hoeveel je kunt lenen. Zo weet je precies in welke prijsklasse je op zoek kunt. Een adviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam maakt dit graag voor je inzichtelijk. Online kun je je al voorbereiden door je maximale hypotheek te berekenen.

Hypotheekadvies in Amsterdam

Op verschillende momenten in je leven kun je hypotheekadvies nodig hebben. Niet alleen bij het kopen van je eerste huis. Maar ook als je wilt verhuizen naar een ander koopwoning, als je verbouwplannen hebt of als je wilt besparen op je maandlasten. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Amsterdam helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw mogelijkheden. Ook bij minder leuke gebeurtenissen als een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Om deze redenen kies je voor Hypotheek Visie

  • Persoonlijk hypotheekadvies

  • Een hypotheek die past bij jouw wensen en mogelijkheden tegen zo laag mogelijke maandlasten

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken meer dan 40 aanbieders en ontvangen géén provisie

  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs

  • Afspraak in de avond en online advies is mogelijk

Afspraak Hypotheek Visie Amsterdam

Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij een van de vestigingen van Hypotheek Visie in Amsterdam aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
Hypotheek Amsterdam
Hypotheekadvies Amsterdam
Hypotheekadviseur in Amsterdam