sluiten
Home
Amsterdam Buikslotermeerplein

Hypotheekadviseur Amsterdam Buikslotermeerplein

Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein

Welkom bij Hypotheek Visie in Amsterdam Buikslotermeer. Je vindt ons in het gezellige winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ (afrit S115/S116) aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Hier kijken we graag met je mee naar de meest passende hypotheek voor jou.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 020 - 662 98 66
In de regio Buikslotermeerplein vind het nog authentieke stukjes Amsterdam. Vraag de adviseur wat je mogelijkheden zijn

4,9 in Google

Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein

 • Franchisenemer Sander Volger en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemer Sander Volger en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Amsterdam ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
CFP

Adres

Buikslotermeerplein 158
1025 EZ Amsterdam (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sander Volger

Financieel Adviseur

Sander Volger bureau Buikslotermeerplein

Wesley Grit

Hypotheekadviseur

Wesley Grit Buikslotermeerplein

Marielle Bolderink-Hoeve

Managementassistente

Marielle Bolderink

Marlous Pijnappel

Managementassistente

Marlous Pijnappel

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Amsterdam Noord

  Ben je als starter op zoek naar een eerste eigen woning in Amsterdam en vraag jij je af of je daarvoor een hypotheek kunt krijgen? Wij helpen je graag verder! Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden waarmee je net dat extra stukje financiering kunt krijgen? Bovendien is het vaak voordeliger om van huur naar koop over te gaan. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. Kom gerust langs bij onze vestiging aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam voor meer informatie.

  Overwaarde in Amsterdam Noord

  De huizenprijzen in Amsterdam Noord zijn de laatste jaren enorm gestegen. Hierdoor hebben veel huishoudens overwaarde. Als je overwaarde hebt, dan heb je een positief verschil tussen de marktwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen om bijvoorbeeld te besteden aan de verbouwing van je huis, verduurzamen van je woning of wellicht het inlossen van kredieten voor een betere financiële huishouding.

  Wil jij ook op een slimme manier je overwaarde benutten of investeren? Neem dan contact op met één van onze financiële experts van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein, dan helpen wij je verder.

  Verduurzaming

  Woon je in Amsterdam Noord en denk je aan het verduurzamen van je woning? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het laten plaatsen van Zonnepanelen, een Warmtepomp en/of isoleren van uw woning. Er zijn aantrekkelijke subsidies en leningen voor isolatie en andere duurzame maatregelen. Wij kunnen deze precies inzichtelijk voor je maken. Voor iedereen is er wel een oplossing, om het energieverbruik te verminderen. Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, kunnen wij je als Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein helpen bij de juiste keuze en de mogelijkheid uw huidige hypotheek aan te passen. Daarnaast werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zonnepanelen, met EDIT B.V.

  Je hypotheek meenemen in Amsterdam

  Als je verhuist naar een ander huis, kan het interessant zijn om je hypotheek mee te nemen. Het is immers goed mogelijk dat de hypotheekrente die je nu betaalt een stuk lager is dan wanneer je een nieuwe hypotheek zou afsluiten.

  Gelukkig kun je bij veel hypotheekaanbieders gebruik maken van een zogenoemde verhuisregeling, ook wel meeneemregeling genoemd. Afhankelijk van de voorwaardes van de geldverstrekker kun je met deze regeling je hele hypotheek meenemen.

  Je ziet, het meenemen van je hypotheek naar je nieuwe huis heeft nogal wat aandachtspunten. Gelukkig kennen wij ze bij Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein allemaal. Wij helpen je graag met een advies dat optimaal is afgestemd op jouw situatie, je wensen en je voorkeuren. Plan nu vrijblijvend een afspraak in.

  Verhuurhypotheek Amsterdam

  De verhuurhypotheek verschilt op een aantal punten van een gewone hypotheek, bij een verhuurhypotheek is het slechts mogelijk om 50% tot 90% van de waarde van de woning in verhuurde staat te lenen. Het precieze percentage hangt af van de geldverstrekker, maar dit houdt wel in dat je altijd zelf geld in moet leggen. Bij een normale hypotheek is dit minder. De waarde van de verhuurde woning is niet altijd hetzelfde als die van de koopsom. Ook is er een verschil in de rente, geldverstrekkers vragen doorgaans meer rente bij een verhuurhypotheek dan bij een normale hypotheek, omdat ze een hoger risico nemen. Dit betekent dat je maandlasten hoger zullen zijn dan bij een normale hypotheek. Wat ook een groot verschil is tussen een verhuurhypotheek en een gewone hypotheek, is dat bij een normale hypotheek het mogelijk is om de hypotheekrente af te trekken van jouw inkomsten belasting. Bij een verhuurhypotheek is dit niet mogelijk, omdat jij niet de bewoner bent van de woning. Wij hebben diverse samenwerkingsverbanden met lokale makelaars, die gespecificeerd zijn in verhuurobjecten. Verhuurhypotheek is één van de expertises van onze hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein. Maak daarom snel een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

  Nieuwbouw in Amsterdam

  In en rondom Amsterdam Noord wordt er momenteel veel ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw. Onder andere de volgende drie nieuwbouwprojecten kunnen interessant voor je zijn. We helpen je hiermee graag verder.

  1. Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) is het gebied rondom Station Noord van de Noord/Zuidlijn. We veranderen dit naar een nieuw stedelijk centrum met ongeveer 7.000 woningen en verschillende voorzieningen. Het wordt een plek om te wonen, werken, winkelen en ontspannen. Het gebied ligt tussen het landelijke gebied van Waterland en de dynamische binnenstad. Het nieuwe centrum van Noord heeft een goede ligging. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Een deel van het Centrumgebied is zelfs nu al klaar.

  2. Buiksloterham verandert van een industrieel bedrijventerrein in een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken. Het gebied aan de noordelijke IJ-oever is een van de meest veelbelovende gebieden in Amsterdam om te bouwen. Er kunnen maximaal 8.575 woningen komen. Buiksloterham ligt aan de Noordelijke IJoever, tussen Overhoeks en de NDSM-werf. In 2009 is het bestemmingsplan vastgesteld en in 2010 kwamen de eerste zelfbouwkavels op de markt. De gebiedsontwikkeling van Buiksloterham loopt tot ongeveer 2030.

  3. NDSM De NDSM-werf ligt midden in het nieuwe centrum van de stad. De Noordelijke IJ-oevers ontwikkelen zich in een snel tempo. Er komen duizenden nieuwe woningen bij. De NDSM-werf verandert van rafelrand in Amsterdam Noord in een moderne wijk met betekenis voor heel Amsterdam.

  Wonen en leven in Amsterdam Noord

  Amsterdam Noord heeft veel te bieden: de NDSM-werf met leuke horeca, de Vogelbuurt, het Noorderpark en een opvallende skyline door het Filmmuseum EYE en de A’DAM toren. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen er voor kiezen om te wonen en leven in Amsterdam Noord. In dit stadsdeel vindt dan ook steeds meer nieuwbouw plaats. Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Noord? Dan moet je op zoek naar een passende hypotheek. Belangrijk is dat de hypotheek past binnen je wensen en mogelijkheden. De hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein helpt je daar graag bij. 

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandelijkse lasten. Aan het oversluiten van je hypotheek kunnen echter kosten verbonden zijn. Denk hierbij aan advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amsterdam denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheek die het beste bij jou past

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Noord. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Teamfoto Buikslotermeerplein
  Team Buikslotermeerplein binnen
  Wesley en Sander laptop Buik