sluiten
Home
Amsterdam Buikslotermeerplein

Hypotheekadviseur Amsterdam Buikslotermeerplein

Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein

Welkom bij Hypotheek Visie in Amsterdam Buikslotermeer. Je vindt ons in het gezellige winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ (afrit S115/S116) aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Hier kijken we graag met je mee naar de meest passende hypotheek voor jou.

In de regio Buikslotermeerplein vind het nog authentieke stukjes Amsterdam. Vraag de adviseur wat je mogelijkheden zijn
9,7
Advieskeuze logo

(182 beoordelingen)

4,8 in Google

(23 reviews)
Sander Volger heet je welkom bij Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sander Volger

Financieel Adviseur

Sander Volger

Wesley Grit

Hypotheekadviseur

Wesley Grit

Marielle Bolderink-Hoeve

Managementassistente

Marielle Bolderink-Hoeve

Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein

  • Franchisenemer Sander Volger en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemer Sander Volger en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Amsterdam ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
CFP

Adres

Buikslotermeerplein 158
1025 EZ Amsterdam (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Wonen en leven in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord heeft veel te bieden: de NDSM-werf met leuke horeca, de Vogelbuurt, het Noorderpark en een opvallende skyline door het Filmmuseum EYE en de A’DAM toren. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen er voor kiezen om te wonen en leven in Amsterdam Noord. In dit stadsdeel vindt dan ook steeds meer nieuwbouw plaats. Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Noord? Dan moet je op zoek naar een passende hypotheek. Belangrijk is dat de hypotheek past binnen je wensen en mogelijkheden. De hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein helpt je daar graag bij. 

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandelijkse lasten. Aan het oversluiten van je hypotheek kunnen echter kosten verbonden zijn. Denk hierbij aan advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amsterdam denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheek die het beste bij jou past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Noord. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek Amsterdam Noord
Hypotheekadvies Amsterdam Buikslotermeerplein
Hypotheekgesprek in Amsterdam Noord

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren