sluiten
Home
Diemen

Hypotheekadviseur Diemen

Hypotheek Visie Diemen

Vanuit Diemen-Zuid, in de buurt van het station, is Sander Volger en zijn team altijd opzoek naar de beste hypotheek voor jou. Hypotheek Visie Diemen is normaal gesproken gevestigd aan het Diemerplein 10. Onze afspraken vinden tijdelijk plaats aan Piet Mondriaansingel 287.

9,7
Advieskeuze logo

(182 beoordelingen)

3,7 in Google

(3 reviews)

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sander Volger

Financieel Adviseur

Sander Volger

Shanna van der Moot

Hypotheekadviseur

Shanna van der Moot

Wesley Grit

Hypotheekadviseur

Wesley Grit

Hypotheek Visie Diemen

  • Franchisenemer Sander Volger en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Diemen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Diemen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Diemen Holland Park / Piet Mondriaansingel 287
1112 WX Diemen (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 16:00

Op ma t/m vr vanaf 17:30 uur op afspraak geopend

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Daarom is een goed hypotheekadvies belangrijk. Hypotheek Visie Diemen staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Diemen

Genieten van de rust en ruimte van een dorp én wanneer je dat wilt snel het levendige Amsterdam opzoeken. Als je in Diemen woont kan dat. Diemen grenst direct aan onze hoofdstad. Met de fiets en tram ben je zo in het centrum van Amsterdam. Is er in Diemen dan niets te beleven? Zeker wel. Je vindt er een mooi overdekt winkelcentrum en gezellige horeca, diverse sportverenigingen en voldoende cultuur. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Het Diemer Festijn en het Loswal festival hebben inmiddels al naam gemaakt.

Houd je van natuur? Ook dan kun je je hart ophalen. Heerlijk wandelen en fietsen in het Diemerbos of een bezoek brengen aan natuurpark De Omloop. Kortom, Diemen heeft genoeg te bieden.

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Ook vind je er diverse nieuwbouwprojecten.

De huizenmarkt in Diemen

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Een bekende wijk is Holland Park. In 2015 is begonnen met de ontwikkeling van deze woonwijk. Kenmerkend zijn de woning aan de grachten en fraai aangelegde binnentuinen. Ook zijn er diverse nieuwbouwprojecten zoals Park Valley. Bij het kopen van een nieuwebouwwoning komt vaak meer bij kijken op het gebied van financiering dan bij het kopen van een bestaande woning. Onze hypotheekadviseurs vertellen je graag meer over het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. 

Wil je graag een huis kopen in Diemen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen voor onafhankelijk financieel advies. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht naar een woning een stuk makkelijker.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren