sluiten
Home
Diemen

Hypotheekadviseur Diemen

Hypotheek Visie Diemen

Vanuit Diemen-Zuid, in de buurt van het station, is Sander Volger en zijn team altijd opzoek naar de beste hypotheek voor jou. Onze afspraken zijn mogelijk op het kantoor aan het Diemerplein als op het kantoor aan de Piet Mondriaansingel.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 020 - 662 98 66
Wonen en leven in Diemen | fotocredit: Door Dominicus Johannes Bergsma - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=70142645

4,3 in Google

Hypotheek Visie Diemen

 • Franchisenemer Sander Volger en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Diemen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Diemen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Diemen Holland Park / Piet Mondriaansingel 287
1112 WX Diemen (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 16:00

Op ma t/m vr vanaf 17:30 uur op afspraak geopend

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sander Volger

Financieel Adviseur

Sander Volger bureau Buikslotermeerplein

Wesley Grit

Hypotheekadviseur

Wesley Grit Buikslotermeerplein

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Diemen voor Starters

  Als starter kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen voor je eerste woning, maar er zijn zeker mogelijkheden. Zo bieden sommige gemeentes een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Ook kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Diemen helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw droomhuis!

  Overwaarde in Diemen

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing van je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. Maar je kunt het ook gebruiken als extraatje. De huizenprijzen in Diemen zijn de laatste jaren enorm gestegen. Hierdoor hebben veel eigenaren in Diemen een overwaarde.

  Wil jij ook op een slimme manier je overwaarde benutten of investeren? Neem dan contact op met één van onze financiële experts van Hypotheek Visie Diemen, dan helpen wij je verder.

  Je woning in Diemen verduurzamen

  Woon je in Diemen en denk je aan het verduurzamen van je woning? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. De Gemeente Diemen heeft een Duurzaamheidslening, maar ook je huidige hypotheekverstrekker denk vaak met je mee.

  Samen met lokale partijen werkt Hypotheek Visie Diemen samen op het gebied van verduurzamen van woningen.

  Wil je meer informatie? neem dan contact op met de adviseur van Hypotheek Visie Diemen.

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je een hypotheek in Diemen met een lage rente? En wil je graag verhuizen? Dan is het vaak verstandig om je hypotheek mee te nemen naar je nieuwe huis. Hier bestaan zogeheten verhuisregelingen voor. Het is in veel gevallen voordeliger om je hypotheek bij je huidige hypotheekverstrekker uit te breiden.

  Het is altijd verstandig om een beslissing als deze te bespreken met je financieel adviseur. In ons kantoor in Diemen helpen we je graag verder.

  Verhuurhypotheek

  Ben je al eigenaar van een woning in Diemen en wil je deze woning gaan verhuren? Dan zijn hier financieringsmogelijkheden voor. Bij een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) heb je de mogelijkheid om de huidige hypotheek over te sluiten. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen. Het is dus belangrijk dat er overwaarde in de woning aanwezig is.

  Verhuurhypotheek is één van de expertises van onze hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Diemen. Maak daarom snel een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

  Nieuwbouw rondom Diemen

  In en rondom Diemen wordt er momenteel veel ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw. Onder andere in Holland Park. We helpen je hiermee graag verder. Hypotheek Visie Diemen heeft kantoor op de Piet Mondriaansingel op Holland Park

  Holland Park is een kleinstedelijk woongebied met moderne grachtenpanden, design appartementen, winkels en horeca. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, zijn optimaal woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonwijk met zo’n 5.000 bewoners.

  Hypotheek oversluiten

  Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Daarom is een goed hypotheekadvies belangrijk. Hypotheek Visie Diemen staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wonen en leven in Diemen

  Genieten van de rust en ruimte van een dorp én wanneer je dat wilt snel het levendige Amsterdam opzoeken. Als je in Diemen woont kan dat. Diemen grenst direct aan onze hoofdstad. Met de fiets en tram ben je zo in het centrum van Amsterdam. Is er in Diemen dan niets te beleven? Zeker wel. Je vindt er een mooi overdekt winkelcentrum en gezellige horeca, diverse sportverenigingen en voldoende cultuur. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Het Diemer Festijn en het Loswal festival hebben inmiddels al naam gemaakt.

  Houd je van natuur? Ook dan kun je je hart ophalen. Heerlijk wandelen en fietsen in het Diemerbos of een bezoek brengen aan natuurpark De Omloop. Kortom, Diemen heeft genoeg te bieden.

  Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Ook vind je er diverse nieuwbouwprojecten.

  De huizenmarkt in Diemen

  Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Een bekende wijk is Holland Park. In 2015 is begonnen met de ontwikkeling van deze woonwijk. Kenmerkend zijn de woning aan de grachten en fraai aangelegde binnentuinen. Ook zijn er diverse nieuwbouwprojecten zoals Park Valley. Bij het kopen van een nieuwebouwwoning komt vaak meer bij kijken op het gebied van financiering dan bij het kopen van een bestaande woning. Onze hypotheekadviseurs vertellen je graag meer over het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. 

  Wil je graag een huis kopen in Diemen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen voor onafhankelijk financieel advies. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht naar een woning een stuk makkelijker.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.